The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Βόρεια Μακεδονία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Италия-СевернаяМакедония-24.03_cr

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου

Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022, 9:45 μ.μ.

Stadio Renzo Barbera

Την ερχόμενη Πέμπτη έχει προγραμματιστεί πλέι οφ μεταξύ Ιταλίας και Βόρειας Μακεδονίας για το δικαίωμα συμμετοχής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Ιταλία

Η δεσπόζουσα πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία απέτυχε στα δύο τελευταία ματς της πρόκρισης για το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ελβετία (1:1) και τη Βόρεια Ιρλανδία (0:0). Έτσι, παρέμεινε στη δεύτερη θέση της τετράδας της. Σημειώνω ότι το φθινόπωρο η Squadra Azzurra κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο του League of Nations, επικρατώντας του Βελγίου με σκορ 2:1.

Βόρεια Μακεδονία

Ενώ η Βόρεια Μακεδονία μπήκε στην ελίτ της ευρωπαϊκής επιλογής πολύ πρόσφατα. Πριν από ένα χρόνο έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο ηπειρωτικό φόρουμ, όπου όπως ήταν αναμενόμενο σταμάτησε στη φάση των ομίλων. Οι θεαματικές νίκες επί της Αρμενίας (5:0) και της Ισλανδίας (3:1) βοήθησαν τους «ερυθροκίτρινους» να τερματίσουν δεύτεροι στην εξάδα τους, μόνο πίσω από τη Γερμανία.

Πρόβλεψη

Το προφανές φαβορί αυτού του ζευγαριού είναι οι γηπεδούχοι, οι αγωνιστικές δυνατότητες των οποίων είναι πολύ μεγαλύτερες. Αν και δεν νομίζω ότι η Βόρεια Μακεδονία θα πέσει χωρίς μάχη. Τουλάχιστον σε ένα από τα ημίχρονα, θα επιβάλει κάτι παραπάνω από άξιο ανταγωνισμό στον γίγαντα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: ισοπαλία σε ένα από τα ημίχρονα με απόδοση 1,82.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *