The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Βέλγιο: προγνωστικά για στοίχημα

Италия-Болгария-02.09

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Αγώνας για την 3η θέση

Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021, 4:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γιουβέντους

Την Κυριακή το Τορίνο θα φιλοξενήσει τον αγώνα για την τρίτη θέση του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ μεταξύ εθνικών Ιταλίας και Βελγίου.

Ιταλία

Μετά τον θρίαμβο στο Euro 2020 η Ιταλία έπεσε λίγο και κέρδισε μόνο ένα παιχνίδι στα τέσσερα. Σε αυτό η Squadra Azzurra νίκησε συντριπτικά την αδύναμη Λιθουανία 5:0. Επιπλέον, οι παίκτες του Μαντσίνι σημείωσαν ισοπαλία 1:1 με τη Βουλγαρία και 0:0 με την Ελβετία, ενώ στον ημιτελικό του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ ηττήθηκαν από την Ισπανία 1:2.

Βέλγιο

Το Βέλγιο προηγήθηκε με δύο γκολ κόντρα στη Γαλλία, αλλά κατάφερε να χάσει από αυτήν με σκορ 2:3. Έτσι από την άποψη της ψυχολογίας, οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι πλέον πολύ χάλια. Πριν από την αποτυχία στο Πρωτάθλημα Εθνών ως συνήθως εύκολα νίκησαν την Εσθονία (5:2), την Τσεχία (3:0) και τη Λευκορωσία (1:0), με αυτό τον τρόπο σχεδόν εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Πρόβλεψη

Στο ευρωπαϊκό φόρουμ η Ιταλία νίκησε ελάχιστα το Βέλγιο, ταυτόχρονα και οι δύο ομάδες έδειξαν υπέροχο επιθετικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι θα δούμε κάτι παρόμοιο στο παιχνίδι μικρού νοήματος του Πρωταθλήματος Εθνών. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *