The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Αυστρία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Γύρος των 16

Σάββατο, 26 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 26 Ιουνίου ξεκινούν ήδη οι αγώνες των 16 του Euro, στους οποίους έχει δοθεί μεγάλη προσοχή. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ιταλία – Αυστρία. Υπάρχουν πιθανότητες για τους Αυστριακούς να σταματήσουν τη Squadra Azura;

Προς το παρόν η Ιταλία είναι υπέροχη

Η Squadra Azura έδειξε εξαιρετικό παιχνίδι στη φάση των ομίλων με τρεις ξηρές νίκες. Η Τουρκία και η Ελβετία ηττήθηκαν με το ίδιο σκορ 3:0, ενώ στον τελευταίο γύρο, με σχεδόν τη δεύτερη σύνθεση, κατάφεραν να νικήσουν την Ουαλία – 1:0. Το κύριο ερώτημα είναι αν η Ιταλία είναι πραγματικά τόσο καλή ή οι αντίπαλοι φαίνονται πολύ χλωμοί. Η ομάδα είχε ένα επιπλέον πλεονέκτημα της έδρας της, οι αγώνες διεξήχθησαν στη Ρώμη. Στην επερχόμενη μάχη, δεν θα την βοηθήσουν τους συνεργάτες ο Florenzi και πιθανότατα ο Κιελίνι. Εθνική Ιταλίας φαίνεται ελκυστική, τολμηρή στην επίθεση και αξιόπιστη στην άμυνα.

Οι Αυστριακοί μπορούν να παίξουν δυνατό αγώνα

Η εθνική Αυστρίας βγήκε από τη δεύτερη θέση στα πλέι-οφ, αφήνοντας την Ολλανδία μπροστά, από την οποία έχασε με σκορ 0:2. Κατάφεραν να νικήσουν άλλους ανταγωνιστές, τη Βόρεια Μακεδονία – 3:1 και την Ουκρανία στη μάχη για τη δεύτερη θέση – 1:0. Όσον αφορά το παιχνίδι, η ομάδα φαινόταν πολύ σταθερή, αξίζει να σημειωθεί ο αγώνας εναντίον των Ουκρανών, όπου η Αυστρία ήταν πολύ καλύτερα προετοιμασμένη, τόσο σωματικά όσο και τακτικά, θα μπορούσε να είχε σημειώσει περισσότερα χωρίς να δώσει τίποτα στον αντίπαλο. Η συμμετοχή στην επερχόμενη συνάντηση των Hinteregger και Lazaro είναι αμφισβητήσιμη.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έχουν μια μικρή ιστορία αναμετρήσεων, ωστόσο, ένα σημαντικό πλεονέκτημα είναι στο πλευρό της εθνικής Ιταλίας.

Πρόβλεψη

Δεν είναι δύσκολο να μαντέψει κανείς ότι οι Ιταλοί είναι τα προφανή φαβορί μεταξύ των φορέων στοιχημάτων. Δεν θα είναι εύκολος αγώνας για τους παίκτες του Roberto Mancini, η φάση των ομίλων έδειξε ότι η Αυστρία είναι απόλυτα έτοιμη, τόσο τακτικά όσο και σωματικά. Μην ξεχνάτε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Wembley, οι Ιταλοί δεν θα έχουν πλέον τη συνήθη υποστήριξη των οπαδών τους. Περιμένουμε έναν ενδιαφέρον αγώνα και στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,63.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *