The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Αργεντινή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Аргентина-Колумбия-02.02

Τρόπαιο Αρτέμιο Φράνκι

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Αυτή την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί το λεγόμενο Finalissima, κατά το οποίο θα αναμετρηθούν οι καλύτερες εθνικές ομάδες της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής – Ιταλία και Αργεντινή.

Ιταλία

Το καλοκαίρι του 2021, η Ιταλία έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης με λαμπρό στυλ. Ωστόσο, μετά από αυτή την απίστευτη επιτυχία, η Squadra Azzurra κατάφερε να αποκλειστεί από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στον προκριματικό της όμιλο. Η μοίρα των παικτών του Μαντσίνι κρίθηκε από ένα συγκλονιστικό εντός έδρας φιάσκο 0:1 από τη Βόρεια Μακεδονία στα πλεί-οφ.

Αργεντινή

Ενώ η Αργεντινή για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Σε όλη την απόσταση προκριματικών οι παίκτες του Scaloni δεν γνώρισαν ούτε μία ήττα. Σημειώνω ότι φέτος οι Sky Blues αποδείχθηκαν πιο δυνατοί από τη Χιλή (2:1), την Κολομβία (1:0) και τη Βενεζουέλα (3:0), καθώς σημείωσαν ισοπαλία με τον Ισημερινό 1:1.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες αξίζουν η μία την άλλη, αλλά ένα σχεδόν τριετές αήττητο σερί μαρτυρεί υπέρ της Αργεντινής. Είμαι σίγουρος ότι ο εκπρόσωπος της Νότιας Αμερικής θα κατακτήσει το τρόπαιο στην παράταση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Αργεντινή θα κατακτήσει το κύπελλο με απόδοση 1,85.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *