The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιταλία εναντίον Αγγλία: προγνωστικά για στοίχημα

Италия2

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020 –Τελικός

Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Γουέμπλεϊ

Στις 11 Ιουλίου θα μάθουμε τους νικητές των δύο μεγάλων τουρνουά: Euro 2021 και Κόπα Αμέρικα της ίδιας χρονιάς. Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ιταλία – Αγγλία. Ποια ομάδα θα είναι η ισχυρότερη στην Euro πη;

Η Ιταλία ξέρει να εξουδετερώσει τον ισχυρό αντίπαλο

Ιστορικά, η Ιταλία ήταν πάντα μια ισχυρή ομάδα με αξιόπιστη άμυνα, ενώ στην πρώτη γραμμή η «Scuadra Azura» δεν ήταν πολύ θεαματική. Σε αυτό το Euro οι παίκτες του Roberto Mancini εξέπληξαν ευχάριστα με το υψηλής ποιότητας επίπεδο αλληλεπίδρασης. Στον όμιλο κέρδισε εύκολα, η ομάδα σημείωσε 100% των βαθμών. Στα πλέι οφ όλα δεν ήταν τόσο απλά, τους Αυστριακούς κατάφεραν να νικήσουν μόνο στην παράταση 2:1. Καταφέρανε να περάσουμε την ισχυρή εθνική ομάδα του Βελγίου στους προημιτελικούς 2:1. Έπρεπε να υπομείνουν πολύ με τους Ισπανούς στον ημιτελικό, καθώς ο αντίπαλος έπαιξε με τον πρώτο αριθμό και είχε περισσότερη την κατοχή της μπάλας. Μετά το βασικό χρόνο και την παράταση καταγράφηκε ισοπαλία 1:1.

Οι Βρετανοί απέχουν ένα βήμα από τη μεγάλη επιτυχία τους

Πολλοί είναι τώρα εναντίον των Βρετανών, στους ημιτελικούς ακόμη και οι ουδέτεροι θαυμαστές ήταν υπέρ της Δανίας. Οι ιδρυτές του ποδοσφαίρου κατάφεραν να νικήσουν τους προαναφερθέντες Δανούς μόνο στην παράταση 2:1, χάρη σε αμφίβολο πέναλτι, ο Kane δεν το εφάρμοσε καν, αλλά αφού ο Schmeichel απέκρουσε το πρώτο σουτ, ο ηγέτης των Σπερς πρόλαβε πρώτος για να το τερματίσει. Φαίνεται ότι συνέπεσαν όλα, ο τελικός στο Wembley, η ευκαιρία να κερδίσουν τον Ευρωπαϊκό τίτλο για πρώτη φορά. Με όλα τα αστέρια της βρετανικής ομάδας, το ποδόσφαιρό τους δεν προκαλεί εντύπωση και με τους Ιταλούς πρέπει να δείξουν το μέγιστο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι δημοσιογράφοι έχουν ήδη πάρει τα στατιστικά στοιχεία ότι η Αγγλία έχει να νικήσει την Ιταλία εδώ και 44 χρόνια. Ας ξεκαθαρίσουμε αμέσως ότι πρόκειται για επίσημες συναντήσεις στις οποίες οι Ιταλοί όντως έχουν πλεονέκτημα. Οι ομάδες έπαιξαν τελευταίο φιλικό τους το 2018, σημειώνοντας 1:1.

Πρόβλεψη

Είναι ο τελικός του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου παίζουν οι κορυφαίες ομάδες, φυσικά, δεν θα υπάρχει σαφές φαβορί εδώ. Οι Βρετανοί έχουν μια πιο ακριβή ομάδα, παίζουν στην πατρίδα τους στο Wembley, αν και όσον αφορά την ομάδα, η Ιταλία σίγουρα είχε πιο ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Στη μάχη των δύο «βαρέων βαρών» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όλα μπορούν να λυθούν με ένα λάθος, κανείς δεν θα αναλάβει περιττούς κινδύνους. Θεωρούμε δικαιολογημένο εδώ το στοίχημα στο σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,58.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *