The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισραήλ εναντίον Μολδαβίας: πρόβλεψη για τον αγώνα

Israel-Moldova-06.06

Φιλικός αγώνας

Στις 6 Ιουνίου στις 08:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) στην Νετάνια στο γήπεδο «Νετάνια» η εθνική ομάδα του Ισραήλ στο φιλικό αγώνα θα φιλοξενεί την εθνική της Μολδαβίας.

Το Ισραήλ τα τελευταία παιχνίδια παίζει ανά σειρές, στην αρχή υπέστη 5 ήττες στη σειρά, στη συνέχεια κέρδισε 4 νίκες στη σειρά, και το τελευταίο παιχνίδι του έχασε από την Ισπανία 1:4. Στην πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 η εθνική του Ισραήλ με 9 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 9:9 βρίσκεται στην 3η θέση στον όμιλο, πίσω από τις ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας. Βασικά οι Ισραηλινοί δεν έχουν ευκαιρία να παίξουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Όσο για το παιχνίδι εντός έδρας, τα τελευταία δύο ματς η ομάδα κέρδισε στο Λιχτενστάιν 2:1 και στην ισραηλινή ομάδα νεολαίας 2:0.

Η Μολδαβία παίζει επίσης ανά σειρές, έχασε 5 αγώνες στη σειρά, στη συνέχεια, τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία και πάλι έχασε σε δύο συνεχόμενους αγώνες. Στην πρόκριση για το Μουντιάλ οι Μολδαβοί με 1 βαθμό και διαφορά τερμάτων 2-13 είναι αουτσάιντερ του ομίλου μετά από 5 αγώνες. Οι στόχοι στην ομάδα της Μολδαβίας δίνονται με μεγάλη δυσκολία, στις τελευταίες 10 συναντήσεις η ομάδα σκόραρε 7 γκολ, σημειώνοντας δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και έχοντας χάσει 5 αγώνες.

Το Ισραήλ και η Μολδαβία συναντήθηκαν τρεις φορές στην ιστορία, μία φορά έπαιξαν ισοπαλία 1:1, και δύο φορές νίκησαν οι Ισραηλινοί 2:1, 3:1. Στο επερχόμενο παιχνίδι οι γηπεδούχοι είναι επίσης το φαβορί για τη νίκη. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της ισραηλινής ομάδας με απόδοση 1,4.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *