The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανικός εμφύλιος στην Τιφλίδα για το Σούπερ Καπ Ευρώπης!!!

maxresdefault

Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη

(1.35 – 5.25 – 8.00)

  • Διεξάγεται στο Boris Paichadze Dinamo Arena της Γεωργίας χωρητικότητας  54.549 θεατών. (21:45) 
  • Προϊστορία : Στους 6 τελευταίους αγώνες μεταξυ τους  η Μπαρτσελόνα μετράει 5 νίκες και 1 αγώνας έχει τελειώσει ισόπαλος . 19 – 9 τα γκολ.
  • Η Μπαρτσελόνα για να βρίσκεται στον εδώ κατέκτησε το Champions League και η Σεβίλλη κατακτώντας το Europa League!

ΦΟΡΜΑ

Μπαρτσελόνα : Στους 5 τελευταίους της αγώνες (φιλικά) μετράει 2 νίκες , 2 ήττες και 1 ισοπαλία σημειώνοντας 9 τέρματα και δέχτηκε μόλις 8.

Σεβιλλή : Στους 5 τελευταίους της αγώνες (φιλικά) μετράει 2 νίκες , 2 ήττες και 1 ισοπαλία σημειώνοντας 5 τέρματα και δέχτηκε 6.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΤΕΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Barcelona vs sevilla

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Μπαρτσελόνα : Στον τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε πήρε την εντός έδρας νίκη με σκορ 3-0 απέναντι στην Ρόμα . Σε ένα παιχνίδι στο οποίο είχε τον έλεγχο σχεδόν σε όλη την διάρκεια του κατάφερε από νωρίς να πάρει κεφάλι στο σκορ με τέρμα του Νειμάρ στο 26΄. Λίγο πριν το πρώτο ημίχρονο ο Μέσι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ράκιτιτς στο 66΄.

lionel-messi-neymar-barcelona_3333595

Σεβίλλη: Στον τελευταίο φιλικό αγώνα που έδωσε εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ πήρε την ισοπαλία με σκορ 1-1 . Σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ ήτανε καλύτερη και διεκδίκησε την νίκη με περισσότερο πάθος η Σεβίλλη αρκέστηκε με την ισοπαλία . Το σκορ άνοιξε για την ΑΕΚ ο Αραβίδης μόλις στο 2΄για να έρθει ο Ρέγες στο 19΄και να διαμορφώσει το τελικό 1-1 . 

reyes

ΑΠΟΨΗ ΣΧΟΛΗΣ : Eπιλογή μας θα είναι ο Άσσος στο ημίχρονο (1 ΗΤ) με τιμή γύρω στο (€1.70) .

Ειδικά στοιχήματα

  • Μία καλή επιλογή ειναι ο Λουίς Σουάρες να σκοράρει το πρώτο γκολ στον αγώνα με τιμή γύρω στα (€4.30).
  • Μια άλλη καλή επιλογή τα σκόρ 3-0, 3-1 με τιμές γύρω στα (€9.50),(€10.00) αντίστοιχα.
  • Μια άλλη καλή επιλογή είναι να σημειωθούν πάνω απο δύο τέρματα (Over 1.5 goals HT) στο ημίχρονο με τιμή γύρω στα (€2.10).

Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *