The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία – Κολομβία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Spain-Colombia-07.06

Φιλικός αγώνας

Estadio Nueva Condomina, Μούρθια

Ημερομηνία αγώνα:  07/06/2017 10:30 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

Την προσεχή Τετάρτη η εθνική Ισπανίας και Κολομβίας θα παίξουν μεταξύ τους φιλικό αγώνα στο γήπεδο των Ισπανών. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων θεωρούν τους μελλοντικούς γηπεδούχους ξεκάθαρο φαβορί, κάτι που είναι δύσκολο να μη συμφωνήσουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες των μελλοντικών αντιπάλων. Οι Ισπανοί μετά από μια σειρά αποτυχιών στοχεύουν να ανακτήσουν την παγκόσμια κυριαρχία, οπότε παίζουν σχεδόν όλα τα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων των φιλικών, με πλήρη αφοσίωση.

Μετά το Euro 2016

Μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, το οποίο έλαβε χώρα στη Γαλλία, η εθνική Ισπανίας έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου έχει κερδίσει δύο φορές και μία φορά έπαιξε ισοπαλία. Η ισοπαλία συνέβη στο ματς με την Αγγλία, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο «Γουέμπλεϊ», οι νίκες πάνω στο Βέλγιο και τη Γαλλία. Όσο για το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 η εθνική ομάδα Ισπανίας τα έχει όλα μια χαρά, μετά από πέντε γύρους έχει 13 βαθμούς και την πρώτη θέση στον όμιλο G.

Εξαιρετικές ευκαιρίες για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Η εθνική της Κολομβίας έχει επίσης μια πολύ καλή ευκαιρία για να πάει στο Παγκόσμιο Φόρουμ στη Ρωσία. Μετά από 14 γύρους στο ενεργητικό των Κολομβιανών υπάρχουν 24 βαθμούς και η δεύτερη θέση στην Νοτιοαφρικάνικη κατάταξη. Αλλά οι Κολομβιανοί δεν μπορούν να χαλαρώσουν, γιατί ο ανταγωνισμός στη Νότια Αμερική είναι πολύ δυνατός. Μόνο με ένα βαθμό διαφορά από τους μελλοντικούς φιλοξενούμενους βρίσκεται η Χιλή και η Ουρουγουάη, δύο βαθμούς – η Αργεντινή, τέσσερις – το Εκουαδόρ. Στο τρέχοντα προκριματικό τουρνουά η Κολομβία εκτός έδρας νίκησε τη Βολιβία, τον Ισημερινό και την Παραγουάη.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ισπανίας δεν είναι το Εκουαδόρ, και πόσο πολύ δεν είναι Βολιβία, οι Ίβηρες είναι μία από τις ισχυρότερες ομάδες ποδοσφαίρου στον κόσμο, η οποία ξέρει πολύ καλά να παίξει εντός έδρας. Στο επερχόμενο παιχνίδι η εθνική Ισπανίας είναι άξιο φαβορί, μπορούμε να συμφωνήσουμε με την προσφερόμενη γραμμή πονταρίσματος. Η πρόβλεψή μας για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της εθνικής Ισπανίας με απόδοση 1,57.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *