The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Τσεχία: προγνωστικά για στοίχημα

Испания-Чехия-12.06_cr

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Β – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022, 9:45 μ.μ.

La Rosaleda

Την ερχόμενη Κυριακή είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της τέταρτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών μεταξύ Ισπανίας και Τσεχίας.

Ισπανία

Δεύτερη θέση, πέντε βαθμοί και διαφορά τερμάτων 4:3 είναι η σημερινή επίδοση της εθνικής Ισπανίας που αγωνίζεται στην τετράδα της Α2. Επιπλέον, η Furia Roja ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες με την Πορτογαλία (1:1) και την Τσεχία (2:2), μετά τις οποίες επικράτησε ελάχιστα 1:0 επί της Ελβετίας.

Τσεχία

Στο ενεργητικό της εθνικής Τσεχίας υπάρχει επίσης νίκη επί της Ελβετίας (2:1), αλλά οι μονομαχίες με πιο δυνατές και ονομαστές Ισπανία (2:2) και Πορτογαλία (0:2) δεν ήταν τόσο επιτυχημένες γι’ αυτήν. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι στον ισημερινό της διοργάνωσης, οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με τέσσερις βαθμούς και διαφορά τερμάτων 4:5.

Πρόβλεψη

Το επίπεδο της Ισπανίας είναι αισθητά υψηλότερο, αλλά η Τσεχία δεν είναι τόσο αδύναμη ώστε να επιτρέψει μια συντριπτική ήττα. Κατά τη γνώμη μου, όλα θα περιοριστούν σε μια πιο μέτρια επιτυχία των γηπεδούχων. Η  δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ισπανίας με 1-2 γκολ με απόδοση 2.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *