The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

015-Spain-Sweden-10.06

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος ΣΤ – 4 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Estadio Santiago Bernabéu, Μαδρίτη

Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019, 9:45 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Τη Δευτέρα το απόγευμα, 10 Ιουνίου, στη Μαδρίτη, θα διεξαχθεί ένας από τους προκριματικούς αγώνες για το Euro 2020, στον οποίο θα συναντηθούν οι εθνικές ομάδες της Ισπανίας και της Σουηδίας. Αυτές είναι ισχυρές ομάδες που διεκδικούν άμεση πρόκριση στο τουρνουά. Γι’ αυτό και σας συνιστούμε να διαβάσετε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Σουηδία.

Οι Ισπανοί είναι τόσο καλοί;

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ισπανίας είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ομίλου F, έχοντας κερδίσει το μέγιστο 9 βαθμούς. Ωστόσο, στην πραγματικότητα, η “φούρια ρόχα” δεν έχει ακόμη συναντηθεί με άλλα φαβορί του ομίλου, καθώς όλες οι νίκες ήταν “αδύναμες”. Την Παρασκευή, για παράδειγμα, η ενδεκάδα του Luis Enrique κατάφερε να χάσει γκολ από τις Νήσους Φερόε – νίκη με σκορ 1:4. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι στον μοναδικό εντός έδρας προκριματικό αγώνα, οι Ισπανοί με θαύμα νίκησαν τη Νορβηγία – 2:1. Οπότε αυτή η ομάδα απέχει πολύ από την ιδανική της φόρμα…

Οι Σουηδοί παίζουν αποτελεσματικά

Την ίδια στιγμή, η σουηδική εθνική ομάδα έδειξε τον εαυτό της πανέμορφα στο Πρωτάθλημα Εθνών, και στα προκριματικά για το Euro-2020 συνέχισε να εκπλήσσει. Μετά από 3 γύρους η ενδεκάδα του Janne Andersson βρίσκεται στη δεύτερη θέση του γκρουπ, έχοντας κερδίσει 7 βαθμούς κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Όλα επειδή τον Μάρτιο οι “μπλε-κίτρινοι” έπαιξαν εκτός έδρας ισοπαλία με τη Νορβηγία 3:3. Γενικά, οι Σουηδοί είναι τώρα πολύ παραγωγικοί, έχοντας σκοράρει 8 γκολ στους 3 προκριματικούς αγώνες (και οι αντίπαλοι δεν ήταν οι πιο αδύναμοι).

Πρόβλεψη

Η εθνική Ισπανίας είναι σαφώς ανώτερη από τη εθνική Σουηδίας “στα ονόματα”, αλλά αν υπάρχει κάποια υπεροχή στο παιχνίδι; Προς το παρόν, οι Ισπανοί δεν λάμπουν και έχουν αρκετά προβλήματα (ειδικά στην άμυνα), ενώ οι Σουηδοί είναι μια χαρά. Ταυτόχρονα, εκτός έδρας και οι φιλοξενούμενοι χάνουν πολλά, πράγμα που σημαίνει ότι η συνάντησή τους θα είναι αρκετά παραγωγική… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι πάνω από 2,5 με απόδοση 1,79.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *