The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Σουηδία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Швеция-14.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος Ε – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Σας προτείνουμε πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Σουηδία, που μπορεί να ονομαστούν αδιαχώριστο ζευγάρι, επειδή συχνά παίζουν μεταξύ τους τελευταία.

Η «φούρια ρόχα» ορίζει τους μέγιστους στόχους

Η Ισπανία βρίσκεται συνηθισμένα ανάμεσα στα φαβορί του τουρνουά, αν και κάθε αποτυχία θα είναι μια πέτρα στον κήπο του Luis Enrique. Το θέμα εδώ είναι ότι ο προπονητής της «φούρια ρόχα» δεν πήρε ούτε έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης στο πρωτάθλημα. Πολλά έχουν συζητηθεί στον τύπο ότι τουλάχιστον ο Ράμος άξιζε να παραμείνει στο πάγκο αποθεματικό. Η ομάδα προκρίθηκε στο τουρνουά χωρίς προβλήματα, χωρίς ήττες, 8 νίκες, δύο ισοπαλίες και πρώτη θέση στον όμιλο. Σε φιλικούς αγώνες πριν από το τουρνουά σημειώθηκε λευκή ισοπαλία με τους Πορτογάλους, καθώς και νίκη 4:0 επί της Λιθουανίας.

Οι Σουηδοί θα προσπαθήσουν να εκπλήξουν ξανά

Η εθνική Σουηδίας βγήκε στον τελικό μέρος από τη δεύτερη θέση του ομίλου, όπου έχασε μόνο έναν αγώνα από τους Ισπανούς. Οι Σκανδιναβοί επέστρεψαν ακόμη και τον Zlatan Ibrahimovic στην εθνική ομάδα, αλλά δεν ήρθε στα Euro λόγω τραύματος. Η ομάδα έπαιξε τρεις φιλικούς πριν από το τουρνουά, οι αντίπαλοι ήταν ελαφρώς πιο κάτω στο επίπεδο, οι Εσθονοί νικήθηκαν 1:0, Φινλανδία 2:0 και Αρμενία 3:1. Δεν περιμένουν μια μαγευτική εμφάνιση από τους Σουηδούς, αλλά πρέπει να βγουν από τον όμιλο.

Προσωπικές συναντήσεις

Στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, το πλεονέκτημα είναι στην πλευρά των Ισπανών, αν και οι Σουηδοί κατάφεραν επίσης να αναστατώσουν τον αντίπαλο. Οι ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους στα προκριματικά για αυτό το τουρνουά το 2019, τότε η Ισπανία κέρδισε 3:0 εντός έδρας και έπαιξε 1:1 εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Δεν ονομάσαμε τυχαία τις ομάδες αδιαχώριστο ζευγάρι, καθώς οι αντίπαλοι όχι μόνο έπαιξαν μεταξύ τους στα προκριματικά για το Euro, και στη συνέχεια μπήκαν στο ίδιο γκρουπ στο τελικό στάδιο, αλλά θα είναι επίσης μαζί στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στα χαρτιά η Ισπανία είναι το φαβορί, αν και περιμένουμε μια σκληρή μάχη για την «φούρια ρόχα». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Σεβίλλη, γι’ αυτό οι παίκτες του Luis Enrique θα έχουν καλή υποστήριξη. Λαμβάνοντας υπόψη τον τελευταίο παράγοντα, στοιχηματίζουμε στους Ισπανούς με χάντικαπ -1 γκολ (απόδοση 1,71).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *