The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ρωσία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Spain-Russia-01.07

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα – Γύρος των 16

Στάδιο Λουζνικί

Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, 5:00 (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική Ισπανίας θα παίξει εναντίον της εθνικής Ρωσίας στους 16 του παγκόσμιου πρωταθλήματος, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Λουζνικί την 1η Ιουλίου στις 5:00 μ.μ.

Η εθνική Ισπανίας είναι ένα από τα φαβορί όλου του τουρνουά, η ομάδα δείχνει σίγουρο ποδοσφαίρου και μπορεί εύκολα να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Η «Φούρια Ρόχα» έχει χάσει τον προπονητή πριν το Μουντιάλ και αυτό επηρέασε σαφώς το παιχνίδι της, αλλά στον όμιλο η ομάδα δεν είχε σχεδόν κανένα πρόβλημα, ο Diego Costa έδειξε το καλύτερο του ποδόσφαιρο και βοήθησε με τους στόχους του να πάρουν εισιτήριο στα πλέι-οφ. Στους προηγούμενους αγώνες η Ισπανία νίκησε το Ιράν με σκορ 1:0, το Μαρόκο 2:2 και την Πορτογαλία 3:3.

Μπορούμε να θεωρούμε ότι η εθνική Ρωσίας ήδη κέρδισε επιτυχία, η ομάδα κατάφερε να προκριθεί από τον όμιλο, κάτι που σίγουρα ευχαρίστησε όλους τους Ρώσους οπαδούς. Φυσικά, ο όμιλος δεν ήταν ιδιαίτερα ισχυρός, έτσι οι παίκτες στην ουσία δεν είχαν προβλήματα με το να κερδίσουν βαθμούς. Η εθνική ομάδα έχει αρκετά ισχυρή σύνθεση που μπορεί να ανταγωνιστεί για ψηλές θέσεις, αλλά λίγο λείπει η αυτοπεποίθηση. Στους προηγούμενους αγώνες η Ρωσία νίκησε την Αίγυπτο 3:1, ήταν ασθενέστερη από την Ουρουγουάη 0:3 και κέρδισε συντριπτικά τη Σαουδική Αραβία 5:0.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ρωσίας για πέντε αγώνες ενάντια στην Ισπανία δεν κέρδισε ποτέ ούτε μια νίκη. Τώρα θα είναι δύσκολο για τους διοργανωτές του τουρνουά, ενώ η «Φούρια Ρόχα» είναι αποφασιστική και είναι απίθανο να αφήσει οποιεσδήποτε ευκαιρίες για αντιπάλους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ισπανίας με απόδοση 1,6.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *