The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Πολωνία: προγνωστικά για στοίχημα

Испания-Польша-19.06

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2020

Φάση ομίλων – Όμιλος E – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Σάββατο, 19 Ιουνίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο δε λα Καρτούχα

Προσφέρουμε την πρόβλεψή μας για τον αγώνα Ισπανία – Πολωνία, οι ομάδες έπαιξαν άσχημα στον πρώτο γύρο και θα προσπαθήσουν να αποκατασταθούν.

Η φούρια ρόχα δεν δικαιολογεί το στάτους του φαβορί

Η Ισπανία ήρθε στο τουρνουά με την κατάταξη ενός από τα φαβορί, αλλά έχασε βαθμούς στον πρώτο αγώνα. Η «φούρια ρόχα» δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την άμυνα των Σουηδών, αποτέλεσμα 0:0. Ο αντίπαλος έπαιζε αξιόπιστα για συγκράτηση, οι Ισπανοί είχαν μεγάλη κατοχή της μπάλας, δημιούργησαν περισσότερη οξύτητα στο τέρμα των Σκανδιναβών, αλλά απέτυχαν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ. Τώρα πρέπει να κερδίσουν βαθμούς σε άλλους αγώνες, γιατί μια τόσο φιλόδοξη ομάδα πρέπει να κερδίσει το κουαρτέτο της. Μια αποτυχημένη απόδοση πιθανότατα θα αποδοθεί στον Luis Enrique, ο οποίος δεν πήρε ούτε έναν παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης σε αυτό το Euro. Στους Ισπανούς σίγουρα δεν θα παίξει ο Busquets στην επερχόμενη μάχη.

Οι Πολωνοί είναι σε αδιέξοδο

Η εθνική Πολωνίας δυσκόλεψε πολύ τη ζωή της με ήττα από τους όχι πολύ τρομερούς Σλοβάκους. Ο Krykhovyak απογοήτευσε την ομάδα σε εκείνο τον αγώνα, αφήνοντας τους συνεργάτες του στη μειονότητα στο 62ο λεπτό του αγώνα. Στον αντίπαλο έφτασαν εφτά λεπτά για να εφαρμόσει το αριθμητικό πλεονέκτημα και να αρπάξει τη νίκη 2:1. Ακόμα και χωρίς έναν παίκτη, η Πολωνία προσπάθησε να σώσει τον αγώνα και φαινόταν πολύ σταθερή, αλλά δεν ήταν δυνατό να αποφευχθεί η ήττα. Η Ισπανία είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη από τους Σλοβάκους, δεν υπάρχει άλλη επιλογή, πρέπει να κερδίσουν βαθμούς.

Προσωπικές συναντήσεις

Η ιστορία των προσωπικών συναντήσεων μετράει μόνο πέντε αγώνες, σε όλες τις περιπτώσεις κέρδισαν οι Ισπανοί. Η τελευταία συνάντηση πραγματοποιήθηκε το 2010, τότε σε ένα φιλικό η «φούρια ρόχα» κέρδισε με σκορ 6:0.

Πρόβλεψη

Οι Ισπανοί είναι τα μεγάλα φαβορί της συνάντησης, αλλά η Πολωνία δεν είναι από τους δειλούς, μας περιμένει εδώ μια συναρπαστική μάχη. Η «φούρια ρόχα» πρέπει να έχει πλεονέκτημα, προφανώς η ομάδα θα κρατήσει την μπάλα περισσότερο. Η εφαρμογή των ευκαιριών θα είναι πολύ σημαντική, αυτό ισχύει και για τους δύο αντιπάλους. Δεδομένου ότι οι εθνικές ομάδες θα χρεωθούν για να κερδίσουν, αποφασίσαμε να στοιχηματίσουμε εδώ στην έκβαση «και οι δύο θα σκοράρουν – ναι» με γλυκές αποδόσεις 2,18.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *