The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Νορβηγία: πρόβλεψη για τον αγώνα

017-Spain-Norway-23.03

Προκριματικά Euro 2020 – Προκριματικός γύρος – Όμιλος ΣΤ – 1 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Μεστάγια, Βαλένθια

Το Σάββατο 23 Μαρτίου στη Βαλένθια θα διεξαχθεί ένας από τους αγώνες της φάσης των ομίλων του προκριματικού γύρου του Euro 2020, όπου θα συναντηθούν οι εθνικές της Ισπανίας και της Νορβηγίας. Είναι σαφές ότι οι Ισπανοί είναι πιο ισχυροί, αλλά σε τι θα πρέπει να στοιχηματίσουμε εδώ; Θα το μάθετε αν διαβάσετε την πλήρη πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Νορβηγία.

Τα προβλήματα στην άμυνα δεν έχουν εξαφανιστεί πουθενά

Αυτή τη στιγμή η εθνική Ισπανίας εξακολουθεί να δείχνει αδύναμη, αν και αυτό δεν προκαλεί έκπληξη. Μετά την πλήρη αποτυχία στο περσινό Παγκοσμίου Κυπέλλου και πολλές αλλαγές στο προσωπικό η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο ακριβώς στη Λίγκα των Εθνών η ενδεκάδα του Λουίς Ενρίκε δεν κατάφερε να δείξει τον εαυτό της άξια, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση του ομίλου στην Κατηγορία Α. Συνολικά στους τέσσερις γύρους η «φούρια ρόχα» σημείωσε 6 βαθμούς, επειδή σημείωσε 2 νίκες και 2 ήττες. Και οι δύο ήττες συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια – 2:3 με την Αγγλία και 3:2 με την Κροατία.

Ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού

Ταυτόχρονα, η εθνική Νορβηγίας έδειξε τον εαυτό της πολύ καλά στην φάση των ομίλων της Κοινωνίας των Εθνών, κερδίζοντας στον όμιλό τους στην Κατηγορία Γ. Αλλά στους αντιπάλους των Νορβηγών υπήρξαν Βούλγαροι, Κύπριοι και Σλοβένοι, που δεν μπορούν να συγκριθούν με τους Ισπανούς. Είναι ενδιαφέρον ότι στους 6 γύρους η ενδεκάδα του Λαρς Λάγκερμπεκ έκανε μόνο δύο αποτυχίες και οι δύο ήταν εκτός έδρας: ισοπαλία με τη Σλοβενία ​​(1:1) και ήττα με τη Βουλγαρία (1:0). Και γενικώς εκτός έδρας τα “τρυπάνια” χάνουν σταθερά ακόμα και από αδύναμους αντιπάλους.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας είναι απολύτως  ανώτερη από την εθνική ομάδα της Νορβηγίας, οπότε μην περιμένετε τίποτα ξεχωριστό από τον επερχόμενο αγώνα. Πιθανότατα, οι Ισπανοί θα κερδίσουν εύκολα στην έδρα τους, επειδή οι Νορβηγοί συχνά χάνουν εκτός έδρας. Ενώ οι γηπεδούχοι πρέπει επίσης να δείξουν τον εαυτό τους, οπότε θα παίζουν και θα συντρίβουν τους αντιπάλους μέχρι εσχάτων. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τη συνάντηση: το ατομικό σύνολο της εθνικής Ισπανίας είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,44.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *