The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Νήσοι Φερόε: πρόβλεψη για τον αγώνα

Soccer Football - Euro 2020 Qualifier - Group F - Faroe Islands v Spain - Torsvollur, Torshavn, Faroe Islands - June 7, 2019  Spain's Marco Asensio in action with Faroe Islands' Arni Frederiksberg            REUTERS/Sergio Perez

Προκριματικά Euro 2020 – Όμιλος ΣΤ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Ελ Μολινόν

Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Προτείνουμε στους αναγνώστες μας την πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Νήσοι Φερόε, που θα διεξαχθεί στις 8 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο των προκριματικών για το Euro 2020.

Ισπανία

Η εθνική Ισπανίας είναι πάντα ένα από τα φαβορί του τουρνουά. Η Φούρια ρόχα έπαιξε ανεπιτυχώς στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά αυτό συμβαίνει με κάθε ισχυρή ομάδα. Σε αυτή την επιλογή οι Ισπανοί είναι μέχρι στιγμής άψογοι, η ομάδα κέρδισε και τους πέντε αγώνες. Προς το παρόν η Ισπανία είναι ο μονοπρόσωπος ηγέτης του ομίλου της, οι δεύτεροι Σουηδοί είναι 5 βαθμούς πίσω. Σε αγώνες με αουτσάιντερ η ομάδα μπορεί να μην παίξει με πλήρη δύναμη, πιθανόν να κοιτάξουν κάποιους παίκτες του πάγκου. Αλλά σε κάθε περίπτωση, έτσι απλά δεν μπαίνουν στην ισπανική εθνική ομάδα, με οποιαδήποτε σύνθεση η ομάδα πρέπει να κερδίσει με αυτοπεποίθηση.

Νήσοι Φερόε

Εθνική των Νήσων Φερόε σε γενικές γραμμές ανήκει σε ποδοσφαιρικούς νάνους. Στο τελευταίο της προκριματικό για το Παγκόσμιο Κύπελλο η ομάδα έπαιξε με μεγάλη επιτυχία και μέχρι τον τελευταίο γύρο διεκδικούσε την τρίτη θέση στον όμιλο. Ως αποτέλεσμα, οι Νήσοι Φερόε τερμάτισαν τέταρτοι, αλλά σημείωσαν 9 βαθμούς. Αυτά τα προκριματικά για την ομάδα μέχρι στιγμής είναι πολύ ανεπιτυχή, μετά από 5 αγώνες δεν υπάρχουν ακόμα βαθμοί. Οι Νήσοι Φερόε έχαναν ακόμη και από τη Μάλτα εκτός έδρα 2:1, σε αυτή τη συνάντηση οι νησιώτες θα μπορούσαν σίγουρα να υπολογίζουν τους βαθμούς. Οι Φαρόες δεν θα έχουν καμία ευκαιρία κατά των Ισπανών, πολλά θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του αντιπάλου.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους τρεις φορές, δεν είναι δύσκολο να υποθέσουμε ότι τη νίκη πάντα κέρδιζε η εθνική Ισπανίας. Σε αυτή την επιλογή οι Ισπανοί πανεύκολα νίκησαν τον αντίπαλο εκτός έδρας 4:1.

Πρόβλεψη

Αρκεί να εξετάσουμε τις αποδώσεις των bookmakers για να καταλάβουμε ότι οι Νήσοι Φερόε δεν έχουν καμία ευκαιρία σε αυτόν τον αγώνα. Η Ισπανία θα πρέπει εύκολα να κερδίσει στην έδρα της, το κύριο ερώτημα είναι με ποια διαφορά. Θεωρούμε ότι οι Ισπανοί είναι αρκετά ικανοί να σπάσουν το χάντικαπ -4,5 γκολ, όπου και θα ποντάρουμε. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη της εθνικής Ισπανίας με χάντικαπ -4,5 με απόδοση 1,77.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *