The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Ελλάδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Греция-25.03b

Προκριματικά Μουντιάλ 2022 – Όμιλος Α

Πέμπτη, 25 Μαρτίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Λος Καρμένες, Γρανάδα

Σας παρουσιάζουμε την πρόβλεψη για τον αγώνα Ισπανία – Ελλάδα  οι αντίπαλοι θα παίξουν μεταξύ τους στις 25 Μαρτίου, στα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η «φούρια ρόχα» είναι το φαβορί του ομίλου

Η εθνική Ισπανίας είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί των τουρνουά οποιουδήποτε επιπέδου, τι να πούμε για τα προκριματικά. Η «φούρια ρόχα» θα έχει ανταγωνιστές, ο κύριος από τους οποίους είναι η εθνική Σουηδίας, αλλά οι Ισπανοί είναι αντικειμενικά ισχυρότεροι από τους Σκανδιναβούς, τους οποίους ξεπέρασαν εύκολα στην επιλογή για το Euro 2021, έχοντας κερδίσει το γκρουπ τους. Όλα πήγαν καλά στην ελίτ κατηγορία του League of Nations, όπου η ομάδα κέρδισε τον όμιλό τη, με ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη νίκη επί της Γερμανίας με σκορ 6:0. Τα προκριματικά για τους Ισπανούς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφασίσουν την τελική σύνθεση, επειδή η επιλογή των παικτών εδώ είναι πολύ ωραία, αλλά κάποιους πρέπει να αφήσουν.

Θα είναι δύσκολο για τους Έλληνες να πιάσουν βαθμούς

Οι πρωταθλητές της Ευρώπης το 2004, μετά από τη φανταστική τους επιτυχία, δεν παρέμειναν στην «κορυφή του κύματος» για πολύ. Οι Ζαγοράκης, Ντέλλας, Χαριστέας δεν έχουν αστρικούς διάδοχους, αν και οι προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές ήταν πιο πολύ αστέρια στο νικηφόρο Euro. Ακόμα και το γεγονός ότι οι Έλληνες έπαιζαν μόνο στο όμιλο Γ του Πρωταθλήματος Εθνών λέει πολλά, η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει τον όμιλό της, αφήνοντας τη Σλοβενία μπροστά. Στο Euro-2021 οι Έλληνες έχασαν τον αγώνα για τη δεύτερη θέση του ομίλου από τους Φινλανδούς. Τώρα η ομάδα μπορεί να θεωρηθεί ως σταθερά μεσαία.

Προσωπικές συναντήσεις

Σε προσωπικές αναμετρήσεις το πλεονέκτημα βρίσκεται στην πλευρά της εθνικής Ισπανίας, η οποία κέρδισε 5 από τις 7 συναντήσεις, ένας αγώνας έληξε με ισοπαλία, άλλη μία φορά κέρδισαν οι Έλληνες.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων γενικά δεν πιστεύουν στην ίντριγκα και τους Έλληνες, πολύ χαμηλές αποδόσεις για το θρίαμβο των γηπεδούχων. Προς το παρόν η Ισπανία είναι μια τάξη μεγέθους ισχυρότερη και δεν πρέπει να αντιμετωπίσει σημαντικά προβλήματα. Ας πάρουμε εδώ ένα αξιόπιστο στοίχημα για τη νίκη των γηπεδούχων με χάντικαπ -1,5 γκολ, οι πιθανότητες δεν είναι οι υψηλότερες, αλλά όλα φαίνονται αξιόπιστα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ισπανίας με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *