The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισπανία εναντίον Γερμανία: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Испания-Германия-17.11b

Πρωτάθλημα Εθνών ΟΥΕΦΑ – Όμιλος Δ – 6 ημέρα αγωνιστικής από τις 6

Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Σεβίλλη. Στάδιο δε λα Καρτούχα

Η κύρια διακόσμηση της έκτης ημέρας του Πρωταθλήματος Εθνών θα είναι η μάχη για την πρώτη θέση στο γκρουπ Α4 μεταξύ Ισπανίας και Γερμανίας.

Ισπανία

Μέχρι στιγμής, η Ισπανία βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην κατάταξη, έχοντας οκτώ βαθμούς με διαφορά τερμάτων 7:3. Στην τρέχουσα κλήρωση του Πρωταθλήματος Εθνών η φούρια ρόχα σημειώθηκε με ισοπαλία με τη Γερμανία (1:1), επιτυχημένα παιχνίδια με την Ελβετία (1:0, 1:1), καθώς και ανταλλαγή νικών με την Ουκρανία (4:0, 0:1).

Γερμανία

Η Γερμανία νίκησε την Ουκρανία δύο φορές (2:1, 3:1), που ήταν αρκετό για την τρέχουσα ηγεσία της στο κουαρτέτο με εννέα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 10:7. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις το Bundestim έπαιξε αποκλειστικά ισοπαλία: με την Ισπανία (1:1) και δύο φορές με την Ελβετία (1:1, 3:3).

Πρόβλεψη

Κατά τη γνώμη μου, αυτός ο αγώνας θα διεξαχθεί σε πορεία σύγκρουσης και θα μας ευχαριστήσει με ανταλλαγή γκολ που θα σημειωθούν. Ωστόσο, η Ισπανία είναι υποχρεωμένη να επιτεθεί με βάση την κατάστασή της. Ενώ στην Γερμανία απλά δεν αρέσει να κάθεται στην άμυνα, καθώς σπάνια παίζει στο μηδέν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον επερχόμενο αγώνα είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,71.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *