The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισλανδία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Iceland-Croatia-26.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Γ – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Ροστόφ Αρένα

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Δύο ευρωπαϊκές εθνικές, Ισλανδία και Κροατία, θα συναντηθούν στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Bookmakers σε αυτό το ζευγάρι είναι στο πλευρό των Βαλκάνιων, παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Ντάλιτς έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στα πλέι-οφ, και ο προπονητής δεν κρύβει το γεγονός ότι για την επερχόμενη συνάντηση δεν πρόκειται να βγάλει την ισχυρότερη σύνθεση.

Χρειάζονται βαθμούς

Η εθνική Ισλανδίας έχει ακόμα την ευκαιρία να προκριθεί στα 16, αλλά είναι απαραίτητο, πρώτα, να κερδίσει τους Κροάτες, κατά προτίμηση με σιγουριά, ή ακόμη καλύτερα με μεγάλο σκορ. Δεύτερον, η Νιγηρία δεν πρέπει να νικήσει την Αργεντινή. Στον πρώτο γύρο οι Ισλανδοί φαινόταν πολύ καλά με τους Αργεντινούς, έπαιξαν ποιοτικά στην άμυνα, εκμεταλλεύονταν την ευκαιρία τους στην επίθεση. Αλλά ο αγώνας με τους Νιγηριανούς αποδείχθηκε ανεπιτυχής, οι Αφρικανοί έχουν ζαλίσει τους βαρείς βόρειους με τις επιθέσεις τους, ακόμα και ο Μουσά δύο φορές έχει βγει και σκόραρε εις διπλούν.

Πρόοδος

Στους Κροάτες, σχεδόν κάθε γενιά, είναι πολύ ισχυρή, αλλά καθόλου κάθε τουρνουά δεν είναι επιτυχημένο για αυτή την ομάδα. Το τρέχον παγκόσμιο πρωτάθλημα θα μπορούσε να είναι μια σημαντική ανακάλυψη, ο Ντάλιτς έχει πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει καταφέρει να νικήσει την Αργεντινή 3:0, ενώ πριν από αυτό, οι «καρό» με αυτοπεποίθηση νίκησαν τη Νιγηρία 2:0. Εάν στον αγώνα με την Ισλανδία θα έβγαινε η βάση, το σίγουρο στοίχημα σους Βαλκάνιους θα ήταν λογικό και αναμενόμενο, αλλά στους  Κροάτες αναμένεται αλλαγή σύνθεσης, και αν είναι έτσι, είναι καλύτερο να ποντάρετε στην Ισλανδία, η οποία χρειάζεται περισσότερο τη νίκη.

Πρόβλεψη

Το γεγονός ότι στον αγώνα κατά της Νιγηρίας η εθνική Ισλανδίας απέτυχε δεν σημαίνει ότι και ο αγώνας εναντίον των Κροατών θα είναι επίσης ανεπιτυχής. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η εθνική Ισλανδίας δεν θα χάσει με απόδοση 1,64.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *