The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισλανδία εναντίον Ελβετία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Εθνών

“Laugardalsvöllur”, Ρέικιαβικ

Δευτέρα, 15 Οκτωβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας μετά από αρκετά επιτυχημένο Euro-2016 άρχισε να χάνει έδαφος, αλλά οι Βίκινγκς κατάφεραν να περάσουν με αυτοπεποίθηση στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018. Βέβαια στη Ρωσία οι βόρειοι δεν είχαν πολύ καλή εμφάνιση, αλλά έδωσαν μάχη στους Αργεντινούς, κάτι που δεν είναι και τόσο λίγο. Στο Πρωτάθλημα Εθνών οι νησιώτες κατέληξαν στην κατηγορία Α, αλλά μετά τους δύο πρώτους γύρους έγινε ήδη σαφές ότι οι Ισλανδοί δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε αυτό το επίπεδο, ακόμα και η εθνική Ελβετίας πριν την προσωπική συνάντηση στο ζευγάρι με την Ισλανδία υπάρχει φαβορί.

Έπαιξε ισοπαλία

Σε δύο εναρκτήριους γύρους εκκίνησης η εθνική Ισλανδίας έχασε από την Ελβετία και το Βέλγιο με συνολικό σκορ 0:9, που σαφέστερα από οποιαδήποτε λόγια δείχνει τη διαφορά στην τάξη μεταξύ των αντιπάλων στον όμιλο. Αλλά πρέπει επίσης να προσέξουμε το γεγονός ότι τον Οκτώβριο οι Ισλανδοί πραγματοποίησαν φιλικό αγώνα με τη εθνική Γαλλίας και ο αγώνας έγινε στο Γκινγκάμπ και έληξε με ισοπαλία 2:2. Το αποτέλεσμα αυτό δείχνει ότι η Ισλανδία εξακολουθεί να έχει “πυρίτιδα στις παλαιές φιάλες”.

Ήττα από το Βέλγιο

Η εθνική Ελβετίας την περασμένη Παρασκευή πραγματοποίησε αγώνα με τους Βέλγους στις Βρυξέλλες, οι “ουδέτεροι” έδωσαν πραγματικό αγώνα σε μία από τις ισχυρότερες ομάδες του πλανήτη, αλλά τελικά έχασαν, χάρη στην αποτελεσματική ενέργεια του Λουκάκου, ο οποίος σημείωσε διπλό σε αυτό το παιχνίδι. Γενικά, είναι απαραίτητο να πούμε ότι η ενδεκάδα του Πέτκοβιτς βρίσκεται σε καλή κατάσταση, πετούν στην Ισλανδία αποκλειστικά να κερδίσουν τρεις βαθμούς.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ισλανδίας θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση για την ήττα από την Ελβετία πριν από ένα μήνα, και το αποτέλεσμα του αγώνα ενάντια στη Γαλλία δείχνει ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι σε καλή κατάσταση και θα κάνουν ό, τι είναι δυνατόν για να κερδίσουν. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Ισλανδίας με χάντικαπ +1,5 με απόδοση 1,40.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *