The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ισημερινός εναντίον Βραζιλία: προγνωστικά για στοίχημα

Эквадор-Бразилия-28.01

Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου  2022

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 11:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadio de Liga Deportiva Universitaria

Σπάνια οι εθνικές ομάδες παίζουν σοβαρά στη μέση του χειμώνα. Αλλά το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να είναι υπό την επιρροή του κορωνοϊού, οι προκριματικοί αγώνες συνεχίζονται ακόμα. Νέο «παράθυρο» θα ξεκινήσει η Εθνική Βραζιλίας με ταξίδι στον Ισημερινός. Θα καταφέρουν οι φιλόδοξοι γηπεδούχοι να κερδίσουν βαθμούς σε αυτή τη συνάντηση; Οι δημοσιογράφοι του site παρουσίασαν πρόβλεψη για σημαντικό αγώνα που θα ξεκινήσει κοντά στα μεσάνυχτα, το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου 2022.

Ο Ισημερινός θέλει να εξασφαλίσει την επιστροφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο

«Τρικολόρ» στον τελευταίο κύκλο δεν μπόρεσε να πετύχει. Και προφανώς σκοπεύουν να μην επαναλάβουν ένα τέτοιο λάθος. Από πολλές απόψεις, οι θάλαμοι του Gutavo Alfaro εξακολουθούν να επωφελούνται από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Πίσω στο 2020, η ομάδα ξεκίνησε με 3 νίκες στη σειρά. Στη συνέχεια, όμως, υπήρξε ένα εξίσου αποτυχημένο τμήμα. Όμως στο περσινό Κόπα Αμέρικα, οι Ισημερινοί έπεσαν νοκ άουτ μόνο από τη μελλοντική πρωταθλήτρια Αργεντινή. Και στην επιλογή για το πρωτάθλημα ήταν αρκετά καλοί. Ειδικά εντός έδρας: το φθινόπωρο πήραν 10 στους 12 πιθανούς βαθμούς και δεν δέχτηκαν ούτε με Παραγουάη και Χιλή, ούτε με Βολιβία και Βενεζουέλα. Ήταν χειρότερα στο δρόμο, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να πάρουν με σιγουριά την 3η θέση, μπροστά από την Κολομβία και το Περού μετά από 14 γύρους με 6 βαθμούς διαφορά.

Η Βραζιλία μπορεί ήδη να επιδίδεται σε πειράματα

Η εθνική Βραζιλίας θα παίξει τους αγώνες της φέτος ήδη με το βλέμμα στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ωστόσο, εδώ και πολύ καιρό η ομάδα δεν μπορούσε να δείξει τίποτα σε αυτό το επίπεδο (και το καλοκαίρι έχασε επίσης το «σπιτικό» Copa, και από ποια – την Αργεντινή), επιπλέον, de facto, έχοντας αποτύχει τόσο το 2014 όσο και το 2018. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Τίτε συγχωρήθηκε για την τελευταία αστοχία, αλλά καταλαβαίνει απόλυτα ότι τώρα θα είναι η τελευταία του ευκαιρία. Από τη μία πλευρά, οι παίκτες του έπαιξαν καλά στα προκριματικά: μόνο με την Αργεντινή και την Κολομβία δεν κατάφεραν να κερδίσουν (αν και θα υπάρξει «τεχνική ήττα» για διαταραγμένη μονομαχία εναντίον του Μέσι και της παρέας). Από την άλλη, φαίνεται ότι το σημερινό προπονητικό επιτελείο δεν είναι επιρρεπές σε πειραματισμούς, και παρά τους τραυματισμούς των Νεϊμάρ και Φιρμίνο, δεν έχει καλέσει ούτε έναν υποψήφιο πρωτοεμφανιζόμενο, μόνο αποδεδειγμένους μαχητές. Παρεμπιπτόντως, ο Κλαουντίνιο δεν είναι στη λίστα, όπως και ο Μάλκολμ. Δεν τους εμπιστεύονται ή δεν τους έχουν συγχωρήσει τη σκανδαλώδη αποχώρηση τον Σεπτέμβριο μετά από αίτημα της Ζενίθ;

Προηγούμενοι αγώνες

Ο Ισημερινός κέρδισε τελευταία φορά το 2004. Μετά από αυτό, η Βραζιλία κέρδισε 8 από τους 11 αγώνες, συμπεριλαμβανομένων 2-0 στον προκριματικό τον Ιούνιο. Αλλά στο Κόπα Αμέρικα ήταν μόνο 1-1.

Πρόβλεψη

Η Βραζιλία δεν έχει ιδιαίτερα κίνητρα, ενώ ο Ισημερινός δεν πει όχι στην ισοπαλία. Είναι απίθανο αυτό να χαρίσει στους φίλαθλους λαμπρή μονομαχία, οπότε περιμένουμε «το σύνολο είναι κάτω από 2,5» (απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *