The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιρλανδία εναντίον Πορτογαλία: προγνωστικά για στοίχημα

Ирландия-Португалия-11.11

Προκριματικά Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022 – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – 9 ημέρα αγωνιστικής από τις 10

Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο Αβίβα

Στις 11 Νοεμβρίου η Ιρλανδία και η Πορτογαλία θα πραγματοποιήσουν την προκριματική τους συνάντηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το προγνωστικό για τον αγώνα ετοίμασαν οι ειδικοί του πόρου μας.

Οι Ιρλανδοί δεν έχουν καταφέρει τίποτα

Η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας αρχικά θα μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση από τον όμιλο, επειδή είναι μια δυνατή μεσαία ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τους ίδιους τους Σέρβους. Αλλά σε αυτήν την πρόκριση, η ομάδα δεν τα κατάφερε καν με τα αουτσάιντερ, χάνοντας από το Λουξεμβούργο εντός έδρας και δεν μπόρεσε να κερδίσει το Αζερμπαϊτζάν εντός έδρας 1:1. Υπήρχαν επίσης καλοί αγώνες, επιβίωσαν εντός έδρα τους απέναντι στη Σερβία 1:1, παραλίγο να κερδίσουν τους Πορτογάλους εκτός έδρας. Τώρα η ομάδα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του κουιντέτο της, ένα βαθμό πίσω από το τρίτο Λουξεμβούργο, δεν υπάρχει πιθανότητα πρόκρισης από τον όμιλο, αλλά οι Ιρλανδοί πρέπει να επιδείξουν τον χαρακτήρα τους.

Οι Πορτογάλοι θα ικανοποιηθούν μόνο με την πρώτη θέση

Στον όμιλό της η Πορτογαλία είναι το βασικό φαβορί και η ομάδα δικαιολογεί την ιδιότητά της. Μέχρι στιγμής ο Κριστιάνο και η παρέα του είναι δεύτεροι, αλλά είναι ένα βαθμό πίσω από τους Σέρβους, ενώ υπάρχει ένα παιχνίδι στο χέρι. Η ομάδα δεν θα πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση, αν και σίγουρα αυτή η επιλογή δεν θα ταιριάζει στους Πορτογάλους, σκέφτονται αποκλειστικά τη νίκη στον όμιλό τους. Στην τελευταία τους συνάντηση, η εθνική ομάδα κέρδισε με αυτοπεποίθηση το Λουξεμβούργο εντός έδρας 5:0, ένα χατ τρικ πήγε στο λογαριασμό του Ρονάλντο.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι ομάδες είχαν πολλές συναντήσεις μεταξύ τους, αν θυμηθούμε το παιχνίδι του πρώτου γύρου, οι Πορτογάλοι δυσκολεύτηκαν πολύ, έχαναν στο μισό παιχνίδι, αλλά μετά ο Ρονάλντο σημείωσε διπλό, σκοράροντας στο 89ο και στο 90+6 λεπτά, 2:1 υπέρ των Πορτογάλων.

Πρόβλεψη

Η Ιρλανδία παίζει για το κύρος, ενώ η Πορτογαλία έχει κίνητρο στο τουρνουά. Οι γηπεδούχοι μπορούν να επιβάλουν σκληρό ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να αντισταθμίσουν τη διαφορά κατηγορίας και απόδοσης. Οι Πορτογάλοι είναι φαβορί, αν και δεν θα είναι τόσο εύκολο για αυτούς να κερδίσουν τρεις βαθμούς. Θεωρούμε λογικό να ποντάρουμε στην επιτυχία των φιλοξενούμενων με χάντικαπ -1 γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Πορτογαλίας με χάντικαπ -1 με απόδοση 1,55.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *