The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιράν εναντίον Ισπανία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Iran-Spain-20.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος Β – 2 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Καζάν

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, 9:00 (ώρα Ελλάδας)

Το πρόγραμμα της πλησιέστερης Τετάρτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ρωσία θα ολοκληρωθεί με την αναμέτρηση μεταξύ των εθνικών ομάδων του Ιράν και της Ισπανίας. Σε αυτό το ζευγάρι η ευρωπαϊκή ομάδα υπάρχει σαφές φαβορί της συνάντησης, με το οποίο δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Παρά την αλλαγή του προπονητή, οι Ισπανοί εξακολουθούν να είναι ένα από τα βασικά φαβορί του Μουντιάλ, ο Hierro έχει ισχυρή και καλοστημένη ομάδα, η οποία έναν αντίπαλο όπως το Ιράν πρέπει να νικήσει ακόμα και χωρίς προπονητή.

Η πρώτη νίκη

Η εθνική του Ιράν αρκετά εντυπωσιακά ολοκλήρωσε τον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον του Μαρόκου, κερδίζοντας τον αντίπαλο με αποτέλεσμα 1:0. Τέτοιο αποτέλεσμα δίνει στο Ιράν την ευκαιρία να φτάσει στους 16, αλλά δεν αρκούν μόνο οι τρεις βαθμοί, θα πρέπει να κερδίσουν βαθμούς στους αγώνες με την Ισπανία και την Πορτογαλία. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι “Πέρσες” είναι εξαιρετικοί στην άμυνα, αλλά έχουν αρκετά προβλήματα με την επίθεση.

Τρία γκολ

Η εθνική Ισπανίας έχασε τρία γκολ στον αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον των Πορτογάλων, κάτι που είναι ασυνήθιστο για τη “φούρια ρόχα”. Στους φιλικούς αγώνες οι Ίβηρες έχασαν τα ίδια γκολ από τους Ρώσους το 2017, ωστόσο η Ισπανία ολοκλήρωσε το προκριματικό τουρνουά για το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ευρώπη με το μικρότερο αριθμό χαμένων γκολ. Σίγουρα το προπονητικό επιτελείο θα στρέψει την προσοχή των παικτών του στο παιχνίδι στο αμυντικό.

Πρόβλεψη

Η εθνική ομάδα της Ισπανίας θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν όχι μόνο να κερδίσει την Τετάρτη, αλλά να το κάνει συντριπτικά. Στην επίθεση της “φούρια ρόχα” τέλεια εφαρμογή είχε ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος πιθανώς και πάλι θα σκοράρει, τώρα στην εστία του Ιράν. Οι ίδιοι οι “Πέρσες” έχουν δυσκολίες με το δημιουργικό, ακόμα και ένα γκολ που σημειωθεί στην πύλη του De Gea θα είναι επιτυχία. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: ξερή νίκη της εθνικής Ισπανίας με απόδοση 1,50.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *