The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιντερνασιονάλ εναντίον Παλμέιρας: προγνωστικά για στοίχημα

Интернасьонал-Палмейрас-01.07

Πρωτάθλημα Βραζιλίας

Προημιτελικός

Πέμπτη, 1 Ιουλίου 2021, 1:00 π.μ. (ώρα Ελλάδας)

Βραζιλία. Πόρτο Αλέγκρε. Estádio José Pinheiro Borda

Το πρόγραμμα του όγδοου γύρου πρωταθλήματος Βραζιλίας θα συνεχιστεί στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου η Παλμέιρας θα έρθει επίσκεψη στην Ιντερνασιονάλ.

Ιντερνασιονάλ

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η Ιντερνασιονάλ έμεινε στην μνήμη των φιλάθλων της για τους θριάμβους επί της Μπάια (1:0) και της Τσαπεκοένσε (2:1), ισοπαλία 1:1 με τη Ceara και 1:1 με την America MG, καθώς και ήττα 0:1 από την Ατλέτικο Μινέιρο Όσο για μένα, οι «ερυθρόλευκοι» συνήρθαν μετά από καταστροφική εκκίνηση, αλλά η τρέχουσα δέκατη τρίτη θέση με εννέα βαθμούς και διαφορά τερμάτων 8:11 εξακολουθεί να είναι κακό αποτέλεσμα.

Παλμέιρας

Σε μια παρόμοια χρονική περίοδο η Παλμέιρας σημείωσε ισοπαλία με την Κορίντιανς (1:1), ηττήθηκε από την Bragantino (1:3), αλλά νίκησε τη Juventude (3:0), την America MG (2:1) και την Μπάια (3:2). Οι θεαματικές νίκες επί των αουτσάιντερ βοήθησαν την Verdao να ανέβει στην τρίτη θέση, κερδίζοντας 13 βαθμούς με διαφορά τερμάτων 13:9.

Πρόβλεψη

Στους τελευταίους δέκα αγώνες αυτών των ομάδων στην αρένα της Ιντερνασιονάλ, οι φιλοξενούμενοι γιόρτασαν την επιτυχία μόνο μία φορά. Όσο για μένα, ακόμη και τώρα η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε φαίνεται λίγο πιο προτιμότερη. Σίγουρα δεν σκοπεύει να υπομείνει φιάσκο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Ιντερνασιονάλ με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,75.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *