The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Χιλή: πρόβλεψη για τον αγώνα

Japan-Chile-07.09 (1)

Φιλικός αγώνας

“Sapporo Dome”, Σαπόρο

Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, 1:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την ερχόμενη Παρασκευή στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα η εθνική Ιαπωνίας θα ανταγωνιστεί με τη εθνική Χιλής εντός έδρας της στο Σαπόρο. Αν οι Ιάπωνες πήραν μέρος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οι Χιλιανοί δεν ήταν σε θέση να προκριθούν σε παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι νυν πρωταθλητές της Νότιας Αμερικής αποδυναμώθηκαν, αντίθετα, τα καλύτερα παιδιά του Rueda είναι εντάξει και θέλουν να παίξουν μανιωδώς.

Οι Ιάπωνες

Η εθνική Ιαπωνίας γενικώς απέδωσε καλά στο παγκόσμιο τουρνουά στη Ρωσία, δεν υπήρχαν ανεπιτυχείς αγώνες στους εκπροσώπους του Ανατέλλοντος Ηλίου, κατάφεραν να κερδίσουν 2:1 τους Κολομβιανούς, έπαιξαν ισοπαλία 2:2 στον δεύτερο γύρο με τη Σενεγάλη. Την τρίτη αγωνιστική ημέρα οι Ασιάτες έχασαν από τους Πολωνούς 0:1, αλλά αυτή η ήττα δεν επηρέασε την έξοδο των Ιαπώνων στα πλέι-οφ. Στους 16 οι «σαμουράι» φόβισαν αρκετά τους Βέλγους, οι οποίοι, όμως, βγήκαν από τη δύσκολη κατάσταση με τιμή, καταφέρανε να επιτύχουν νίκη 3:2.

Τρεις φιλικοί

Η εθνική ομάδα της Χιλής στα τέλη Μαΐου – αρχές Ιουνίου πραγματοποίησε τρεις φιλικούς αγώνες, όπου έχασε από τους Ρουμάνους 2:3, κέρδισε τους Σέρβους 1:0 και έπαιξε ισοπαλία με τους Πολωνούς 2:2. Ο Rueda έγινε προπονητής της Χιλής στις αρχές του 2018, στη Νότια Αμερική αυτός ο τεχνικός είναι αρκετά γνωστός και εργάστηκε στις εθνικές Κολομβίας, Ονδούρα, Εκουαδόρ, στο επίπεδο συλλόγων στην Ατλέτικο Νασιονάλ και Φλαμένγκο.

Πρόβλεψη

Όσον αφορά τα κίνητρα, το πλεονέκτημα είναι στους Χιλιανούς, που με νέο προπονητή έχουν τι να αποδείξουν και τι να επιδιώξουν. Οι Ιάπωνες δε, μετά από ένα αρκετά επιτυχημένο παγκόσμιο πρωτάθλημα, μπορούν να αντιμετωπίσουν το φιλικό αγώνα όχι τόσο υπεύθυνα όσο θα ‘πρεπε. Σε αυτό το ζευγάρι μπορείτε να δοκιμάσετε το στοίχημα στους φιλοξενούμενους. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: νίκη της Χιλής με χάντικαπ 0 με απόδοση 1,51.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *