The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Πολωνία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Japan-Poland-28.06

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Φάση ομίλων – Όμιλος H – 3 ημέρα αγωνιστικής από τις 3

Αρένα του Βόλγκογκραντ

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον τρίτο γύρο της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Όμιλο H η εθνική της Ιαπωνίας θα ανταγωνιστεί με την πολωνική ομάδα και ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Βόλγκογκραντ. Σε αυτό το ζευγάρι οι Ιάπωνες είναι μικρό φαβορί της συνάντησης, αν και πριν από την έναρξη του Μουντιάλ οι Πολωνοί είχαν πολύ υψηλότερες αποδόσεις από τον αντίπαλό τους. Το θέμα είναι ότι στους Ιάπωνες υπάρχει υψηλό κίνητρο στο τουρνουά, η ομάδα αυτή έχει μια μεγάλη ευκαιρία να μπει στα πλέι-οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ η πολωνική ομάδα κατά πάσα πιθανότητα έχει ήδη αγοράσει εισιτήρια για να επιστρέψει σπίτι μετά από δύο συνεχόμενες ήττες στο τουρνουά.

Χωρίς ήττες

Η εθνική της Ιαπωνίας στον πρώτο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν σε θέση να νικήσει την εθνική Κολομβίας 2:1. Βέβαια αξίζει να δοθεί προσοχή στο γεγονός ότι σε αυτόν τον αγώνα οι ίδιοι οι Κολομβιανοί έφεραν προβλήματα στον εαυτό τους, ο Σάντσεζ ήδη στο τρίτο λεπτό του αγώνα κέρδισε τη κόκκινη κάρτα επειδή έπαιξε με το χέρι. Στο δεύτερο γύρο η Ιαπωνία έπαιξε ισοπαλία με τη Σενεγάλη, 2:2.

Δύο ήττες

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας αυτή τη στιγμή είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στο τουρνουά στη Ρωσία. Στα δύο πρώτα παιχνίδια στο Παγκόσμιο Κύπελλο οι «άσπροι αετοί» έχασαν από τη Σενεγάλη και την Κολομβία, το ηθικό των Ευρωπαίων είναι πολύ χαμηλό, όπως και το επίπεδο του παιχνιδιού που δείχνουν.

Πρόβλεψη

Η εθνική Ιαπωνίας πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIFA πήγαινε αουτσάιντερ του ομίλου της, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή η ομάδα έχει επαρκή αριθμό υψηλού επιπέδου καλλιτέχνες που έχουν εξασφαλίσει σ’ αυτή την ενδεκάδα το θετικό αποτέλεσμα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Ιαπωνία δε θα χάσει με απόδοση 1,41.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *