The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Κροατία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Хорватия-Франция-06.06_cr

ΦΙΦΑ Παγκόσμιο Κύπελλο 2022 – Γύρος των 16

Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2022, 5:00 μ.μ.

Al Janoub Stadium

Στις 5 Δεκεμβρίου θα έχουμε την ευχαρίστηση να δούμε τους επόμενους δύο αγώνες του γύρου των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, οι ειδικοί μας προσφέρουν την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Ιαπωνία – Κροατία.

Οι Σαμουράι έχουν ήδη προκαλέσει πολύ αίσθηση

Πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, η Ιαπωνία είχε ελάχιστες πιθανότητες να προκριθεί από τον όμιλο, επειδή έπαιζε σε μια τετράδα με τέτοια τέρατα όπως η Ισπανία και η Γερμανία, καθώς και μια δύσκολη Κόστα Ρίκα. Ήδη από τον πρώτο γύρο, οι «σαμουράι» μπόρεσαν να προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση όταν κατάφεραν να νικήσουν τη Γερμανία με σκορ 2:1. Στον δεύτερο γύρο, η νίκη οδήγησε στα πλέι οφ, αλλά η ομάδα κατάφερε να χάσει από την Κόστα Ρίκα – 0:1. Καθοριστικό ήταν το παιχνίδι του τελευταίου γύρου, όπου και πάλι κατάφεραν να κερδίσουν με ισχυρή θέληση τη νίκη επί της κορυφαίας ομάδας, αυτή τη φορά επί της Ισπανίας – 2:1, που τους επέτρεψε να κερδίσουν την τετράδα τους. Πριν από αυτή τη συνάντηση, η ομάδα έχει μόνο μία απώλεια προσωπικού.

Οι Κροάτες μπορούν να βελτιώσουν το παιχνίδι τους

Η εθνική Κροατίας δυσκολεύεται σε αυτή τη διοργάνωση, στον πρώτο γύρο σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς τέρματα απέναντι σε δυνατούς Μαροκινούς. Στο δεύτερο παιχνίδι, κατάφεραν να νικήσουν τον Καναδά 4:1. Το κλειδί ήταν η τελευταία μάχη με το Βέλγιο, όπου οι Κροάτες ξεκίνησαν καλύτερα, αλλά στη συνέχεια ο αντίπαλος πήρε την πρωτοβουλία, ο Λουκάκου είχε τουλάχιστον τέσσερις σούπερ στιγμές, αλλά δεν πρόλαβε να υλοποιήσει τίποτα, αποτέλεσμα 0:0. Ως αποτέλεσμα, οι Κροάτες έγιναν οι δεύτεροι στον όμιλο, περνώντας μπροστά από την εθνική ομάδα του Μαρόκου. Δεν υπάρχουν απώλειες στην ενδεκάδα, όλοι προετοιμάζονται για το επερχόμενο παιχνίδι.

Προσωπικές συναντήσεις

Οι αντίπαλοι έπαιξαν μεταξύ τους δύο φορές στην ιστορία, και οι δύο συναντήσεις έγιναν στο τελικό μέρος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πρώτα οι Κροάτες κέρδισαν το 1998 και στη συνέχεια σημειώθηκε ισοπαλία χωρίς γκολ το 2006.

Πρόβλεψη

Σε αυτό το ζευγάρι, οι Κροάτες θεωρούνται φαβορί, κάτι που εξηγείται από δυνατούς και έμπειρους παίκτες της ομάδας. Οι Ιάπωνες είναι δύσκολο να τρομάξουν, κέρδισαν τις κορυφαίες ομάδες του ομίλου, οπότε θα χρεωθούν την επιτυχία. Ακόμα κι αν η ευρωπαϊκή ομάδα παίξει τον πρώτο αριθμό, θα το παίζει πολύ προσεκτικά. Το στοίχημα στο under 2,5 γκολ φαίνεται βατό (με απόδοση 1,66).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *