The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ιαπωνία εναντίον Κίνα: προγνωστικά για στοίχημα

Япония-Китай-27.01

Προκριματικά μουντιάλ 2022

Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022, 1:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στο τέλος της χρονιάς θα διεξαχθεί ένα πειραματικό παγκόσμιο πρωτάθλημα. Παράλληλα, οι διοργανωτές δεν βιάζονται να ολοκληρώσουν την επιλογή. Υπάρχουν ακόμα μερικές περιοδείες στην Ασία. Μία από τις βασικές ίντριγκες που μένουν είναι η μάχη μεταξύ Ιαπωνίας και Αυστραλίας για τη 2η θέση στον όμιλο και απευθείας εισιτήριο για το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Το νέο «παράθυρο» οι «μπλε σαμουράι» θα ξεκινήσει με την παραδοχή της Κίνας. Υπάρχει κίνδυνος να σκοντάψουν με τον γείτονα και σοβαρό αντίπαλο;

Η Ιαπωνία παραμένει ένας από τους περιφερειακούς ηγέτες στο ποδόσφαιρο

Οι «Μπλε Σαμουράι» έχουν καλή ποδοσφαιρική παράδοση το τελευταίο τέταρτο του αιώνα. Έχοντας κάνει το ντεμπούτο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998, η ομάδα δεν έχασε ποτέ άλλο τουρνουά αυτής της κατηγορίας. Επιπλέον, τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας το 2018, κατάφεραν να φτάσουν στους 16. Ναι, ακόμα και τώρα μπορούν να στρατολογήσουν μια αξιόλογη, σχεδόν σε κάθε θέση υπάρχουν αυτοί που παίζουν στην Ευρώπη και σε καλούς ρόλους εκεί. Στο σημερινό κλιπ περιλαμβάνεται και ο Χασιμότο από το Ροστόφ, ωστόσο απέχει πολύ από τους πρώτους ρόλους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να υπερεκτιμήσουμε τους Ιάπωνες. Κατάφεραν να χάσουν όχι μόνο από τον ηγέτη του ομίλου, Σαουδική Αραβία, αλλά και, συγκλονιστικά, από το Ομάν.

Η Κίνα δεν κατάφερε να πετύχει κάτι σημαντικό

Η Κίνα είναι νούμερο ένα από τους ηγεμόνους του κόσμου. Συμπεριλαμβανομένου του αθλητισμού. Αλλά κατά κάποιο τρόπο είναι πιο δυνατό να δείξουν τον εαυτό τους σε ατομικά αθλήματα, αλλά η ομάδα στο σύνολό της είναι κουτσή. Το ίδιο ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Επενδύθηκαν δισεκατομμύρια σε αυτό, ένα ισχυρό πρωτάθλημα δημιουργήθηκε σχεδόν από την αρχή, όπου αστέρια προσκλήθηκαν με ξέφρενα ποσά ακόμη και από τη Ρωσία. Οι προπονητές προσκλήθηκαν καλοί, όπως ο Marcello Lippi. Αλλά δεν υπάρχει ειδικό εφέ, πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2002 με 3 ήττες στη φάση των ομίλων. Στην Ευρώπη τώρα παίζει μόνο ο Γου Λέι, ο εκπρόσωπος της Εσπανιόλ μπορεί να θεωρείται καλός μόνο για τα κινεζικά ποδοσφαιρικά πρότυπα. Υπάρχουν πολιτογραφημένοι Βραζιλιάνοι όπως ο Έλκεσον, αλλά πλέον πολλοί από αυτούς μένουν χωρίς συμβόλαια λόγω αλλαγών στη Super League. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κερδίζονται ελάχιστα: οι Κινέζοι πήραν μόνο 1 νίκη (κόντρα στο Βιετνάμ και μετά λόγω γκολ στο 95ο λεπτό) και 5 βαθμούς.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Κίνα κέρδισε τελευταία φορά το 1980. Τώρα η Ιαπωνία έχει ένα σερί 3 νικών στη σειρά, αν και όχι απλές, 1-0 ή 2-1.

Πρόβλεψη

Η Ιαπωνία είναι πολύ πιο δυνατή και ήρθε η ώρα να το αποδείξει σοβαρά. Ποντάρουμε στη νίκη των «σαμουράι» με χάντικαπ «-1,5» (απόδοση 1,82).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *