The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόβλεψη για τον αγώνα

РеалСосьедад-Севилья-15.07b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2020, 5:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Μπαλαΐδος

Ισπανική Πριμέρα Ντιβισιόν παρέχει ένα έντονο πρόγραμμα ποδοσφαίρου την Κυριακή. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις θα πραγματοποιηθεί στο Βίγο, όπου η Θέλτα Βίγο θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ποιος θα είναι πιο δυνατός σε αυτή την αντιπαράθεση;

Η Θέλτα Βίγο προσπαθεί να επιστρέψει σε καλή κατάσταση

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν διορίστηκε ως επικεφαλής προπονητής Oscar Garcia. Αυτό κατέστησε δυνατή την γρήγορη βελτίωση του παιχνιδιού και, ως εκ τούτου, για άλλη μια φορά τη διατήρηση θέσης στο κορυφαίο ισπανικό ποδόσφαιρο. Ο σύλλογος είχε μια αξιοπρεπή αρχή στη νέα τεμποράδα: ισοπαλίες με τους Έιμπαρ και Ρεάλ Βαγιαδολίδ εκτός έδρας, μια νίκη 2-1 επί της Βαλένθια στο Μπαλαΐδο. Ακολούθησαν όμως τρεις ήττες στη σειρά. Η Θέλτα Βίγο «ξηρά» έχασε όχι μόνο από τους γίγαντες, την Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, αλλά και από την ομάδα τυπικά ίση στην κατηγορία, Οσασούνα. Και μόνο τη Δευτέρα κατάφεραν να αναπληρώσουν τον κουμπαρά με την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Λεβάντε. Το έκανα ακόμη και χωρίς γκολ από τον Iago Aspas: Ο Carreira ισοφάρισε στο 52ο λεπτό με ένα πέρασμα από τον Ντένις Σουάρεθ. Αυτός είναι μόνο ο δεύτερος αγώνας του 20χρονου αμυντικού στη βασική σύνθεση της ομάδας.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ θα πλησιάσει την περιοδεία ως ηγέτης των βαθμολογιών

«Churri-urdin» δείχνουν ότι την περασμένη σεζόν προθερμαίνονταν μόνο. Τώρα οι παίκτες του Imanol Alguasil κερδίζουν κατά μέσο όρο 2,0 βαθμούς ανά παιχνίδι, κάτι που τους επιτρέπει να κατέχουν την 1η θέση (ωστόσο, οι σύλλογοι έπαιξαν έναν διαφορετικό αριθμό αγώνων, και ως εκ τούτου το χάος είναι αρκετά μεγάλο στη La Liga). Πριν από μια εβδομάδα, την Κυριακή, στο Σαν Σεμπαστιάν, η ομάδα νίκησε τη Χουέσκα 4-1, είναι η 4η μεγάλη νίκη της στα 5 τελευταία παιχνίδια. Και αν δεν ήταν το λάθος με τη μορφή της εντός έδρας ήττας 0-1 από τη Βαλένθια… Καλοί είναι οι Mikel Oyarsabal (4 γκολ, από τα οποία 3 από το σημείο πέναλτι, και 2 ασίστ) και Πόρτο (4 γκολ), αλλά και Mikel Merino (1 +2), Roberto Lopez, Andan Januzaj (2 γκολ ο καθένας) είναι επίσης χρήσιμοι. Γενικά, η επιστροφή του Edegor στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έγινε τραγωδία. Αξίζει να θυμόμαστε ότι ο σύλλογος συμμετέχει στο Europa League. Την Πέμπτη αγωνίστηκε με τη Νάπολ, και μετά, χωρίς παύσεις, θα φιλοξενεί την ΑΖ.

Προηγούμενοι αγώνες

Η Θέλτα Βίγο γενικά έχει αναφερθεί τα τελευταία χρόνια κυρίως κάτω από το Ρεάλ Σοσιεδάδ. Αλλά ταυτόχρονα έδειξε περίπου ίσα στατιστικά με το «churri-urdin». Στο τελευταίο πρωτάθλημα οι σύλλογοι αντάλλαξαν 1-0 νίκες εκτός έδρας.

Πρόβλεψη

Η Θέλτα Βίγο πρέπει να βελτιωθεί, αλλά είναι απίθανο να πετύχει κάτι παραπάνω από ισοπαλία με τον ηγέτη της Πριμάρα Ντιβισιόν. Προτείνουμε το στοίχημα στους φιλοξενούμενος με χάντικαπ 0 (απόδοση 1,81).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *