The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Κάδιθ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-Кадис-14.12b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2020, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βίγκο. Στάδιο Μπαλαΐδος

Η δέκατη τρίτη αγωνιστική ημέρα της La Liga θα λήξει τη Δευτέρα, με τον αγώνα μεταξύ Θέλτα Βίγο και Κάδιθ.

Θέλτα Βίγο

Η Θέλτα Βίγο, αουτσάιντερ της ελίτ κατηγορίας των τελευταίων χρόνων, βρίσκεται τώρα στη δέκατη έκτη θέση με 13 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 13:20. Επιπλέον, μετά από μη εκφραστικά παιχνίδια με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (1:4), την Έλτσε (1:1) και τη Σεβίλλη (2:4), οι Κέλτες βελτίωσαν τη βαθμολογία τους με θριάμβους έναντι της Γρανάδας (3:1) και της Ατλέτικο (2:0).

Κάδιθ

Η Κάντιθ καθόλου δεν νιώθει αμηχανία για την κατάστασή της ως ντεμπιτάντ του πρωταθλήματος και δείχνει αξιοπρεπές ποδόσφαιρο. Ο προηγούμενος μήνας ήταν πολύ καλός για το «κίτρινο υποβρύχιο», νίκησε την Έιμπαρ 2:0 και την Μπαρτσελόνα 2:1, σημείωσε ισοπαλία με την Έλτσε (1:1) και έχασε από την Ατλέτικο (0:4) και την Ρεάλ Σοσιεδάδ (0:1). Ως αποτέλεσμα, η τρέχουσα πέμπτη θέση με 18 βαθμούς και διαφορά τερμάτων 11:13.

Πρόβλεψη

Όσο για μένα, η Κάδιθ είναι σε θέση να εκπλήξει σε αυτήν την αναμέτρηση. Ναι, η Θέλτα Βίγο είναι σε καλή κατάσταση τώρα, αλλά η ομάδα των φιλοξενουμένων δεν είναι καθόλου πιο αδύναμη. Πιθανότατα, ο αγώνας θα αποδειχθεί πολύ τεταμένος και φτωχός σε γκολ. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,67.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *