The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγο εναντίον Βιγιαρεάλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-Вильярреал-08.01b

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2020, 9:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Βίγκο. Στάδιο Μπαλαΐδος

Το πρόγραμμα της δέκατης όγδοης αγωνιστικής ημέρας της La Liga θα ξεκινήσει στο Βίγο, όπου η τοπική Θέλτα θα φιλοξενεί τη Βιγιαρεάλ.

Θέλτα Βίγο

Μετά από καταστροφική έναρξη του πρωταθλήματος, η Θέλτα φαινόταν πολύ καλή στις πρόσφατες αναμετρήσεις με τους Κάντιθ (4:0), Αλαβές (2:0), Χετάφε (1:1), Ουέσκα (2:1) και Ρεάλ Μαδρίτης (0:2). Ως αποτέλεσμα, οι Γαλικιανοί ανέβηκαν στην όγδοη θέση με 23 βαθμούς στο ενεργητικό, 22:24 διαφορά τερμάτων και μόνο έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή-4.

Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ βρίσκεται στη τέταρτη θέση, έχοντας κερδίσει 29 βαθμούς σε δεκαεπτά γύρους με διαφορά τερμάτων 22:17. Ωστόσο, τον περασμένο μήνα, το «κίτρινο υποβρύχιο» νίκησε μόνο την Οσασούνα (3:1) και τη Λεβάντε (2:1), ενώ σημείωσε ισοπαλίες με την Μπέτις (1:1), την Αθλέτικ (1:1), καθώς έχασε από τη Σεβίλλη (0:2).

Πρόβλεψη

Στα χαρτιά, οι φιλοξενούμενοι είναι λίγο πιο δυνατοί, αλλά η Θέλτα εντός έδρας της είναι σε θέση να επιβάλει ανταγωνισμό σε οποιαδήποτε ομάδα του πρωταθλήματος, βρισκόμενη σε τόσο καλή κατάσταση όπως είναι τώρα. Πιστεύω οι γηπεδούχοι θα αποφύγουν την ήττα. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: η Θέλτα δε θα χάσει με απόδοση 1,66.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *