The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγκο Μαρσέιγ εναντίον Μπέτις: πρόβλεψη για τον αγώνα

CeltaVigo-Betis-29.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Μπαλαΐδος

Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Θέλτα

Μετά από 20 γύρους της Πριμέρα η Θέλτα βρίσκεται στην 7η θέση, η ομάδα έχει 28 βαθμούς στο ενεργητικό της. Η διαφορά από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα μειώθηκε έως 4 βαθμούς. Με τέτοιο παιχνίδι η Θέλτα είναι απλά υποχρεωμένη να μπει στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Όλα ξεκίνησαν μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λα Κορούνια, στη συνέχεια η ενδεκάδα του Juan Unsuea έδειξε καλό παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, και έγινε σαφές ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να συλλέγει βαθμούς σε αξιοπρεπή ρυθμό. Αυτό και συνέβη. Το τελευταίο παιχνίδι η Θέλτα έπαιξε εκτός έδρας ενάντια στην Ρεάλ Σοσιεδάδ. Δεν μπορούμε νε πούμε ότι αυτή η νίκη δόθηκε εύκολα στην Θέλτα, έχανε ήδη σε 10ο λεπτό, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να ισοφαρίσει και να σκοράρει κιόλας. Το σκορ του αγώνα είναι 1:2 υπέρ της Θέλτα.

Η ομάδα έχει 2 άριστους επιθετικούς, που φέρνουν με συνέπεια νίκες στο σύλλογο. Ο καλύτερος σκόρερ της Θέλτα είναι ο Iago Aspas, στο λογαριασμό του οποίου είναι 12 γκολ σε 19 παιχνίδια, στο τελευταίο παιχνίδι σκόραρε στην πύλη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αν και μόνο από πέναλτι.

Μπέτις
Πριν από τον 21ο γύρο η Μπέτις καταλαμβάνει την 11η θέση στη La Liga, στο ενεργητικό του ο σύλλογος έχει 27 βαθμούς. Ταυτόχρονα, άλλες 3 ομάδες έχουν τον ίδιο αριθμό βαθμών. Η διαφορά από τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα είναι μόνο 5 βαθμοί, αλλά η ομάδα παίζει τόσο ασταθές ώστε είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθεί εάν θα καταφέρει να προκριθεί εκεί.

Ο τελευταίος αγώνας της Μπέτις κόντρα στην Μπαρτσελόνα χάθηκε με σκορ 0:5. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Ernesto Valverde μετά από αυτόν το ματς είπε ότι ο αγώνας για το τίτλο του πρωταθλήματος στη La Liga δεν θα είναι βαρετός. Ένα πολύ χιουμοριστικό μήνυμα έστειλε ο προπονητής της Μπάρτσα.

Περισσότεροι στόχοι είναι στο λογαριασμό του Antonio Sanabria. Κατάφερε να σκοράρει επτά φορές σε 12 παιχνίδια.

Στατιστικές προσωπικών συναντήσεων

25.08.17 Μπέτις Θέλτα 2:1
23.04.17 Θέλτα Μπέτις 0:1
04.12.16 Μπέτις Θέλτα 3:3
16.04.16 Θέλτα Μπέτις 1:1
06.12.15 Μπέτις Θέλτα 1:1

Πρόβλεψη Θέλτα – Μπέτις

Και οι δύο σύλλογοι αγωνίζονται για την πρόκριση στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα. Και οι δύο είναι σε καλή κατάσταση, αλλά η Θέλτα στο παιχνίδι φαίνεται πιο προτιμότερη. Επιπλέον υπάρχουν 2 παίκτες που σκοράρουν σε τακτική βάση και έχουν υψηλό ποσοστό υλοποίησης των ευκαιριών. Ακριβώς σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, γιατί αναμένεται πολύ σκληρός αγώνας και ο αριθμός των πιθανών ευκαιριών για γκολ θα είναι ελάχιστος. Επομένως, είναι λογικό να ποντάρετε στη νίκη της Θέλτα.

Ο συντελεστής για αυτό το αποτέλεσμα είναι 1,75


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *