The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγκο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: πρόβλεψη για τον αγώνα

Сельта-РеалМадрид-20.08

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Σάββατο, 20 Αυγούστου 2022, 11:00 μ.μ.

Δημοτικό Στάδιο Μπαλαίδος

Στις 20 Αυγούστου θα γίνουν πολλά παιχνίδια σε διάφορα κορυφαία πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης της Primera. Οι αναλυτές του πόρου μας έχουν ετοιμάσει την πρόβλεψή τους για τον αγώνα Θέλτα Βίγκο εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Θέλτα Βίγκο είναι απρόβλεπτη ομάδα μεσαίου επιπέδου

Η Θέλτα Βίγκο την περασμένη σεζόν τερμάτισε μόλις 11η στη βαθμολογία, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί καλό αποτέλεσμα. Οι «ουράνιοι» είναι αρκετά καλή ομάδα μεσαίου επιπέδου, αλλά δεν υπάρχει αρκετή σταθερότητα για να παλέψουν για ευρωπαϊκά κύπελλα. Στον πρώτο γύρο, η ομάδα είχε όλες τις πιθανότητες νίκης και προηγήθηκε εντός έδρας επί της Εσπανιόλ με σκορ 2:0, αλλά δεν κράτησε το πλεονέκτημα, παίζοντας 2:2, ο αντίπαλος ισοφάρισε το σκορ στο 90+8 λεπτά. Δύο παίκτες δεν θα μπορούν να βοηθήσουν τους συνεργάτες σε αυτή την αντιπαράθεση.

Οι «μαρέγκες» πρέπει ακόμα να επιταχυνθούν

Η Ρεάλ Μαδρίτης αρχίζει να επιταχύνει νωχελικά αυτή τη σεζόν, η ομάδα έχει ήδη κατακτήσει το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ νικώντας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με 2-0. Δύσκολη ήταν η αρχή στη Λίγκα, όπου οι «μαρέγκες» κέρδισαν με 2:1 την εκτός έδρας νίκη επί της νεοφώτιστης Αλμερία. Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι ότι ο David Alaba είναι ο πρώτος σκόρερ αυτής της ομάδας, σημείωσε ένα γκολ σε κάθε μία από τις δύο συναντήσεις. Με φόντο τα προβλήματα της Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρείται ο βασικός διεκδικητής της νίκης στο πρωτάθλημα. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει σε δύο παίκτες στην επερχόμενη συνάντηση.

Προσωπικές συναντήσεις

Δεν είναι μυστικό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μεγάλο πλεονέκτημα στις αναμετρήσεις πρόσωπο με πρόσωπο, η Μαδρίτη κέρδισε τον αντίπαλο δύο φορές την περασμένη σεζόν – 2:1 εκτός έδρας και 5:2 εντός.

Πρόβλεψη

Δεδομένου ότι ξεκινάει η σεζόν, οι ομάδες δεν έχουν φτάσει ακόμα στο βέλτιστο σχήμα, οι «μαρέγκες» θεωρούνται φαβορί, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο για αυτούς εκτός έδρας. Φυσικά, η Θέλτα Βίγκο θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει το κοινό της με μια νίκη επί ενός πανίσχυρου γίγαντα και νυν πρωταθλήτριας. Πιστεύουμε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το αν η Ρεάλ Μαδρίτης μπορέσει να κερδίσει ή αν οι γηπεδούχοι θα αρπάξουν στους βαθμούς. Το στοίχημα για την ανταλλαγή των τερμάτων φαίνεται καλό. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *