The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Θέλτα Βίγκο εναντίον Αλαβές: πρόβλεψη για τον αγώνα

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Μπαλαΐδος, Βίγκο

Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στον 9ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος η Θέλτα Βίγκο θα φιλοξενεί την Αλαβές στο Στάδιο Μπαλαΐδος. Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν καλά την σεζόν, επί του παρόντος οι αντίπαλοι μπορούν να ονομαστούν ανταγωνιστές για τη θέση στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, οπότε αναμένεται ένας πολύ ενδιαφέρον αγώνας, στον οποίο οι φιλοξενούμενοι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να νικήσουν τους Κέλτες.

Στη 10η θέση

Η Θέλτα Βίγκο μετά από 8 γύρους βρίσκεται στη 10η θέση στις βαθμολογίες του ισπανικού πρωταθλήματος. Στο ενεργητικό των «ουράνιων» υπάρχουν 10 βαθμοί, η διαφορά από την Αλαβές και τη θέση στο TOP-6 αποτελεί 4 βαθμούς. Για το διάλλειμα οι Γκαλικοί έφυγαν σε κακή διάθεση, στις πέντε τελευταίες συναντήσεις οι Κέλτες δεν κατάφεραν ποτέ να κερδίσουν, τρεις φορές παίζοντας ισοπαλία και δύο ήττες. Οι ήττες καταγράφηκαν στον αγώνα με τη Σεβίλλη 1:2 και τη Ζιρόνα 2:2, ισοπαλίες με τη Βαγιαδολίδ, τη Βαλένθια και τη Χετάφε.

Στην εξάδα καλύτερων

Σε αντίθεση με την Θέλτα Βίγκο η Αλαβές είχε αρκετά καλή εμφάνιση στον τελευταίο γύρο, οι Βάσκοι στα πέντε τελευταία ματς σημείωσαν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Η μόνη ήττα καταγράφηκε στο εκτός έδρας αγώνα με τη Λεβάντε 1:2, ισοπαλία με τη Χετάφε 1:1, νίκες επί Βαγιαδολίδ 1:0, Ράγιο Βαγιεκάνο 5:1, Ρεάλ Μαδρίτης 1:0. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Αλαβές βρίσκεται στην έκτη θέση, έχοντας 14 βαθμούς στο περιουσιακό στοιχείο.

Πρόβλεψη

Η Αλαβές βρίσκεται στο τουρνουά πάνω από την Θέλτα Βίγκο, που αναμφισβήτητα ενοχλεί τους παίκτες της γηπεδούχου ομάδας. Οι «ουράνιοι» έχουν μια καλή ευκαιρία για να μειώσουν στο ελάχιστο τη διαφορά από τους Βάσκους, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να κερδίσουν την ερχόμενη Παρασκευή. Σε αυτό το ζευγάρι το στοίχημα στους γηπεδούχους μοιάζει με εξαιρετική επιλογή. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: η Θέλτα Βίγκο θα σκοράρει πρώτη με απόδοση 1,65.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *