The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η πρόβλεψη για το παιχνίδι Βαλένθια – Σεβίλλη στις 10 Απριλίου

Валенсия–Севилья-10.04

Στις 10 Απριλίου στο γήπεδο «Mestalla» η Βαλένθια στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Ισπανίας θα υποδεχτεί τη Σεβίλλη. Θα προλάβουν οι παίκτες του Unai Emery να ανακάμψουν μετά τον εκτός έδρας αγώνα στα προημιτελικά του Europa League, που τους περιμένει την Πέμπτη;

Βαλένθια

Μετά από 31 γύρους οι “νυχτερίδες” βρίσκονται στο κάτω μέρος της βαθμολογίας στην 15η θέση με μόλις 34 βαθμούς. Το χάσμα από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 6 βαθμούς, πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα δεν πρέπει να εφησυχάζει και η απειλή του υποβιβασμού είναι πολύ πραγματική.

Στους προηγούμενους πέντε γύρους η ομάδα φαινόταν ειλικρινά αδύναμη. Μετά τη νίκη εκτός έδρας επί της Μάλαγας η Βαλένθια εδώ και 4 παιχνίδια στη σειρά συνέχεια υφίσταται ήττα. Στον τελευταίο αγώνα εκτός έδρας έχασαν 1:2 από τη Λας Πάλμας, αν και άνοιξαν το σκορ στο 3ο λεπτό.

Γι’ αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος η απόδοση της Βαλένθιας δεν δίνει στους οπαδούς της λόγους για χαρά. Σκόραραν τέσσερα γκολ αντί 9 που φάγανε. Σ’ όλα τα παιχνίδια η ομάδα έχανε σταθερά, και στα δύο απέτυχε να σκοράρει έστω ένα γκολ.

Εντός έδρας οι “νυχτερίδες” επίσης δεν έδειξαν καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό. Στα προηγούμενα 5 εντός έδρας παιχνίδια είχαν μόνο μία νίκη, τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Και πάντα έχανε τουλάχιστον ένα γκολ.

Σεβίλλη

Η ενδεκάδα του Unai Emery με 48 πόντους κατέχει την 7η θέση και μπαίνει στη ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων. Επιπλέον, πριν από το παιχνίδι με την Βαλένθια η Σεβίλλη θα έχει το πρώτο προημιτελικό αγώνα στο Europa League κόντρα στη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε γύρων της Πρέμιερ Λιγκ η Σεβίλλη έπεσε λίγο. Μετά από δύο νίκες και μία ισοπαλία χάνουν στις 2 αγωνιστικές στη σειρά. Αν η ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έκπλησσε και πολύ, η ήττα από την Σοσιεδάδ μιλά για την ύφεση.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου οι «ερυθρόλευκη» 7 φορές χτυπούσαν την αντίπαλη εστία. Οι ίδιοι όμως έχασαν 2 γκολ περισσότερα. Μόνο σε ένα παιχνίδι η ομάδα δεν κατάφερε να σκοράρει και σε ένα ακόμα έπαιξε ισοπαλία.

Αηδιαστικά παίζει η Σεβίλλη εκτός έδρας αυτή τη σεζόν στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ούτε μία φορά στα τελευταία 14 παιχνίδια δεν κατάφερε να επικρατήσει. Στα 5 από αυτά είχε 2 ήττες και τρεις ισοπαλίες. Ωστόσο, στην άμυνα της ομάδας να ειπωθεί ότι έχασε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Βαρκελώνη.

Βαλένθια – Σεβίλλη: Τα στατιστικά των προσωπικών συναντήσεων

Στις προηγούμενες πέντε προσωπικές συναντήσεις μεταξύ των αντιπάλων υπάρχει ισότητα. Δύο φορές κέρδισε κάθε μία από τις ομάδες και είχαν από μία ισοπαλία. Να προσθέσουμε ότι όλες τις νίκες οι αντίπαλοι σκόραραν εντός έδρας.

Απόδοση των bookmakers

Τη θέση του φαβορί στην επικείμενη συνάντηση οι bookmakers δίνουν στη Βαλένθια, το στοίχημα στην επιτυχία της οποίας προτείνουν με απόδοση 2,20. Η επιτυχία των φιλοξενουμένων αξιολογείται ως 3,20. Αναμένονται τουλάχιστον 3 γκολ. Η απόδοση για over 2,5 είναι 1,70.

Αν οι παίκτες της Βαλένθιας δεν θα πάρουν τον εαυτό τους στα χέρια, τότε δεν είναι μακριά και ο υποβιβασμός από την κορυφαία κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Όσο για τη Σεβίλλη, στη ζώνη του Champions League μέσω του πρωταθλήματος σίγουρα δεν θα μπει, και ως εκ τούτου θα δώσει προτεραιότητα στο Europa League. Ακριβώς σε αυτό το τουρνουά θα παίξει τρεις ημέρες πριν από την αναχώρηση για την Βαλένθια. Οι γηπεδούχοι θα πρέπει να επωφεληθούν από την κούραση των φιλοξενούμενων. Επιπλέον, να υπενθυμίσω, η Σεβίλλη δεν κερδίζει εκτός έδρας για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Βαλένθια – Σεβίλλη: Άσος 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *