The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Η πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10/04/2016

Тоттенхэм–МЮ-10.04

Σίγουρα το όνομα του κύριου αγώνα της 33ης αγωνιστικής της αγγλική Premier League θα λάβει η κόντρα στο «White Hart Lane», όπου στις 10 Απριλίου η τοπική Τότεναμ θα υποδεχτεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα σώσουν τα «σπιρούνια» την ελπίδα για τον τίτλο του πρωταθλητή;

Τότεναμ

Μετά από 32 αγώνες οι παίκτες του Pochettino κατέχουν τη 2η θέση, έχοντας στο ενεργητικό τους 62 πόντους. Το χάσμα από το πρότερο Leicester έχει αυξηθεί μέχρι 7 πόντους, γεγονός που μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες της ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια μετά την ήττα από την Γουέστ Χαμ τα «σπιρούνια» για τέσσερα παιχνίδια στη σειρά δεν γνωρίζουν την πίκρα της ήττας. Στο προηγούμενο ματς η ομάδα ήταν φιλοξενούμενη στο «Άνφιλντ», όπου χάνοντας 0:1, κατάφερε να αρπάξει την ισοπαλία.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου τα «κρίνα» 8 φορές χτυπούσαν την εστία των αντιπάλων τους, ενώ στη δική τους έφαγαν 2 φορές λιγότερο γκολ. Μόνο σε μία συνάντηση οι «σπερς» δεν σκόραραν, και δύο φορές έπαιξαν στο μηδέν.

Στα 5 προηγούμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας εντός έδρας στο «White Hart Lane» η ομάδα μόνο μία φορά δεν κατάφερε να κερδίσει, παίζοντας ισοπαλία 2:2 με την Άρσεναλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η ομάδα του Van Gala, έχοντας παίξει 31 ματς, σκόραρε 53 πόντους και βρίσκεται στη ζώνη του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Ωστόσο, έμεινε μόνο 1 βαθμός μέχρι το τοπ-4 του Champions League, και αυτό, δεδομένης της τρελής πυκνότητας στον βαθμολογικό πίνακα, δεν σημαίνει τίποτα.

Στα προηγούμενα 5 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ οι «κόκκινοι διάβολοι» έχοντας χάσει 0:1 από την Γουέστ Μπρομ, στους τέσσερις άλλους αγώνες πάντα κέρδιζαν. Στον προηγούμενο γύρο υποδέχτηκαν την Έβερτον, και σε ένα αρκετά ίσο αγώνα κέρδισαν μετά βίας 1:0.

Για αυτή την περίοδο του πρωταθλήματος μόνο 6 γκολ κατάφερε να σκοράρει κάποτε μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χάνοντας στο δικό της τέρμα δύο φορές λιγότερο. Για δύο παιχνίδια στη σειρά το τέρμα του David De Gea παραμένει άθικτο.

Αν κοιτάξετε τα προηγούμενα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια των «κόκκινων διαβόλων», μόνο στα δύο απ’ αυτά η ομάδα κέρδισε. Ο ίδιος ήταν και αριθμός των ήττων με μια ισοπαλία.

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τα στατιστικά των προσωπικών συναντήσεων

Εδώ και δύο παιχνίδια στη σειρά ισχυρότερη είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πριν από αυτό ήταν 2 ισοπαλίες και μία νίκη της ομάδας του Λονδίνου. Παρεμπιπτόντως, στα δύο προηγούμενα παιχνίδια η Τότεναμ δεν μπορούσε με τίποτα να πετύχει το τέρμα των «μπέμπηδων».

Αποδόσεις των bookmakers

Τη θέση του φαβορί στην επικείμενη συνάντηση οι bookmakers δίνουν στους γηπεδούχους. Μπορείτε να κάνετε στοίχημα για τη νίκη της Τότεναμ στο πρακτορείο Leonbets με απόδοση 1,91, ενώ η νίκη της ενδεκάδας του Van Gala αξιολογείται με 4,00 απόδοση. Αμφίβολο είναι ότι οι αντίπαλοι θα είναι σε θέση να ευχαριστήσουν το κοινό με μεγάλο αριθμό τερμάτων. Έτσι πιστεύουν και οι bookmakers, δίνοντας over 2,5 με απόδοση 1,70.

Σε αυτό το παιχνίδι η Τότεναμ θα υπαγορεύει τους δικούς της όρους, αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να παίξουν ανοικτό ποδόσφαιρο. Οι «μπέμπηδες», με τη σειρά τους, θα προσπαθήσουν να αναγκάσουν τους γηπεδούχους να παίξουν ιξώδες ποδόσφαιρο, αλλά δύσκολα να το πετύχουν. Τα στατιστικά υπέρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πρέπει να ταράσσουν τους παίκτες των στοιχημάτων, διότι η πρόσφατη φόρμα των «σπιρουνιών» είναι πολύ καλύτερη. Μετά την αποτυχία στη Λίβερπουλ, η ομάδα απλά πρέπει να κερδίσει εντός έδρας.

Πρόβλεψη για τον αγώνα Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Άσος 1.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *