The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζυρίχη εναντίον Άρσεναλ: πρόβλεψη για τον αγώνα

LONDON, ENGLAND - AUGUST 27: Martin Odegaard of Arsenal celebrates their sides first goal during the Premier League match between Arsenal FC and Fulham FC at Emirates Stadium on August 27, 2022 in London, England. (Photo by Paul Harding/Getty Images)

Γιουρόπα Λιγκ – Φάση ομίλων – Όμιλος Α – Αγωνιστική 1/6

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 7:45 μ.μ.

Letzigrund

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ζυρίχη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της κόντρα στην Άρσεναλ στον επόμενο αγώνα του πρώτου γύρου του Γιουρόπα Λιγκ.

Ζυρίχη

Η Ζυρίχη ολοκλήρωσε τη σεζόν 2021/22 ως πρωταθλήτρια. Αρχικά ξεκίνησε στα προκριματικά του Champions League, αλλά στον πρώτο γύρο την σταμάτησε η Καραμπάχ του Αζερμπαϊτζάν (2:3, 2:2). Και στο εθνικό πρωτάθλημα, μετά από επτά αγώνες, οι παίκτες του Φόδα σημείωσαν μόλις δύο βαθμούς και καταλαμβάνουν την επαίσχυντη ένατη θέση.

Άρσεναλ

Η Άρσεναλ προηγείται της αγγλικής Premier League με 15 βαθμούς σε έξι αγώνες. Την παραμονή οι «κανονιέρηδες» δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην επίθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1:3), αλλά πριν από αυτό σημείωσαν θεαματικές νίκες επί των Κρίσταλ Πάλας (2:0), Λέστερ (4:2), Μπόρνμουθ (3:0), Φούλαμ (2:1) και Άστον Βίλα (2:1).

Πρόβλεψη

Η Άρσεναλ έχει επιβραδύνει λίγο τις τελευταίες δύο εβδομάδες, αλλά εξακολουθεί να είναι πιο δυνατή από την Ζυρίχη σε κρίση. Προβλέπω την επιτυχία των φιλοξενούμενων καθαρά στην κατηγορία και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Άρσεναλ με 1-2 γκολ με απόδοση 2,05.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *