The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

010---Girona---Barcelona---27.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 5:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Estadi Municipal de Montilivi“, Ζιρόνα

Η Καταλανική Μπαρτσελόνα στον 21ο γύρο του ισπανικού πρωταθλήματος  θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τη Ζιρόνα. Σε αυτό το ζευγάρι οι φιλοξενούμενοι είναι σαφή φαβορί, που είναι αρκετά λογικό, δεδομένων των δυνατοτήτων των μελλοντικών αντιπάλων. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζιρόνα δεν κέρδιζε τον τελευταίο καιρό, πράγμα που σημαίνει ότι η γηπεδούχος ομάδα δεν είναι η καλύτερη της φόρμα και δεν ξεχνάμε ότι το επερχόμενο παιχνίδι είναι ντέρμπι.

Ζιρόνα

Στους τελευταίους πέντε αγώνες η Ζιρόνα τρεις φορές έπαιξε ισοπαλία και έχασε δύο φορές. Οι ήττες συνέβησαν στα παιχνίδια εναντίον της Μπέτις και της Ρεάλ Μαδρίτης, ισοπαλίες με την Ατλέτικο, Αλάβες και πάλι με την Ατλέτικο. Σημειώστε ότι οι αντίπαλοι της Ζιρόνα ήταν πολύ ισχυρές ομάδες, ενώ η Ζιρόνα σκόραρε σε κάθε αγώνα τουλάχιστον ένα γκολ.

Έχασαν στο Κύπελλο

Η Μπαρτσελόνα τα περασμένα μεσοβδόμαδα αρκετά απροσδόκητα αποκλείστηκε από το Ισπανικό Κύπελλο, χάνοντας εκτός έδρας από τη Σεβίλλη με σκορ 0:2. Ένα τέτοιο αποτέλεσμα πρέπει να αναγνωριστεί ως εντυπωσιακό, διότι πριν από τον αγώνα οι Καταλανοί, παρά τον παράγοντα της έδρας, αναφέρθηκαν ως φαβορί. Πριν από την ήττα από τη Σεβίλλης η Μπάρτσα σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια μόνο κέρδιζε: την Έιμπαρ, Λεβάντε και Λεγανές. Στην κατάταξη του ισπανικού πρωταθλήματος η Μπάρτσα είναι στην πρώτη θέση, αυτή η ομάδα έχει 46 βαθμούς στο ενεργητικό και πέντε μονάδες χάντικαπ μπροστά από την Ατλέτικο.

Πρόβλεψη

Η Ζιρόνα δεν είναι τώρα σε τέλεια κατάσταση, αλλά στην έδρα της αυτή η ομάδα παίζει αρκετά καλά, αναστατώνει τακτικά τους αντιπάλους της με σκοραρισμένα γκολ. Σ’ αυτό το ζευγάρι δείχνει καλό το στοίχημα ότι «και οι δύο ομάδες θα καταφέρουν να σκοράρουν». Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: και οι δύο θα σκοράρουν με απόδοση 1, 67.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *