The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Μπαρτσελόνα: προγνωστικά για τον αγώνα

Жирона-Барселона-28.01

Πρωτάθλημα Ισπανίας
Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023, 5:15 μ.μ.
Montilivi
Θα έχει πολλά ποδοσφαιρικά γεγονότα το Σαββατοκύριακο. Και, φυσικά, δεν μένουν στην άκρη στην Ισπανία, θα υπάρξει μια νέα περιοδεία στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Σε αυτό το τουρνουά παραδοσιακά θα πραγματοποιηθούν πολλοί αγώνες το Σάββατο. Θα υπάρξει και κάτι ανάλογο του ντέρμπι της Καταλονίας, μεταξύ Ζιρόνα και Μπαρτσελόνα. Το επίπεδο των συλλόγων είναι ασύγκριτο, όμως είναι όλα τόσο εμφανή σε ένα τέτοιο ζευγάρι; Το τμήμα ειδικών του ιστότοπου έχει ετοιμάσει πρόβλεψη για τον αγώνα της 28ης Ιανουαρίου 2023.
Η Ζιρόνα εκπλήσσει ευχάριστα μέχρι στιγμής
Οι «Girondins» μπόρεσαν να κάνουν το ντεμπούτο τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν πριν από μερικά χρόνια και τότε κατάφεραν να αντέξουν εκεί για 2 χρόνια. Μετά από αυτό, το έργο που σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Σίτι, διεκδικούσε συνεχώς την επιστροφή στη La Liga. Δεν ήταν αρκετό όμως για απευθείας εισιτήριο, ενώ τα πλέι οφ χάθηκαν. Και μόνο από την 3η προσπάθεια, την περασμένη άνοιξη, κέρδισαν τα πλέι οφ. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα έφτασε στον τελικό της Segunda μόλις 6η, κανείς δεν την πίστευε πραγματικά σε νέο επίπεδο. Αλλά οι παίκτες του Μισέλ Σάντσες έχουν 5 νίκες και 21 βαθμούς στο ενεργητικό τους – ένα πολύ αξιόλογο αποτέλεσμα. Το χειμερινό τμήμα του πρωταθλήματος ξεκίνησε με ισοπαλίες με Ράγιο Βαγιεκάνο και Εσπανιόλ, μετά τις οποίες κατάφεραν να κερδίσουν τη Σεβίλλη. Και μόνο με τη Βιγιαρεάλ δεν είχε αρκετή δύναμη, όλα έληξαν εκεί 0-1.
Η Μπαρτσελόνα είναι ξεκάθαρα αποφασισμένη να διατηρήσει το προβάδισμα
Οι «μπλαουγκράνα» αυτή τη σεζόν έχουν ήδη καταφέρει να μπερδέψουν τα πράγματα. Τι κοστίζει η επαναλαμβανόμενη αποτυχία στο Champions League, όπου, όπως και το 2021, ο μεγιστάνας αποκλείστηκε μετά τη φάση των ομίλων. Όμως, από την άλλη, ο Τσάβι πήρε τελικά τον τίτλο σε νέο ρόλο, και κατέκτησε το Super Cup με 3-1 στο El Clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, ο σύλλογος εκμεταλλεύτηκε την αστοχία των «γαλάκτικος», και τους πήρε την ηγεσία στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Παρεμπιπτόντως, πρόσφατα σημειώθηκε 1-0 στην πρωτεύουσα με την Ατλέτικο.
Προηγούμενοι αγώνες
Στον τελευταίο κύκλο εμφανίσεων στην Πριμέρα Ντιβισιόν η Ζιρόνα κατάφερε να σημειώσει 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες.
Πρόβλεψη
Το κίνητρο της Μπαρτσελόνα είναι πολύ υψηλότερο, για να μην αναφέρουμε την κατηγορία των παικτών. Συνιστούμε να στοιχηματίσετε ότι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν με χάντικαπ -1 (απόδοση 1,9).


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *