The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Βαγιαδολίδ: πρόβλεψη για τον αγώνα

Жирона-Вальядолид-09.09

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.

Montilivi

Στον εναρκτήριο αγώνα του πέμπτου γύρου της La Liga, οι νεοφώτιστες της ελίτ κατηγορίας Ζιρόνα και Βαγιαδολίδ θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους.

Ζιρόνα

Νίκη 3:1 επί της Χετάφε, ισοπαλία 1:1 με τη Μαγιόρκα και ήττα 0:1 από τη Βαλένθια και 0:1 από τη Θέλτα – έτσι η Ζιρόνα επέστρεψε σε υψηλότερο επίπεδο. Τώρα ο καταλανικός σύλλογος καταλαμβάνει τη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας με τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό και διαφορά τερμάτων 4:4.

Βαγιαδολίδ

Η Βαγιαδολίδ σημείωσε επίσης τέσσερις βαθμούς, αλλά λόγω της χειρότερης διαφοράς τερμάτων 2:8, είναι μόλις δέκατη πέμπτη. Από την αρχή του πρωταθλήματος οι Πουσελάνος έμειναν στη μνήμη για ήττες 0:3 από τη Βιγιαρεάλ και 0:4 από τη Μπαρτσελόνα, ισοπαλία 1:1 με τη Σεβίλλη, ενώ μια μέρα πριν ηττήθηκε η Αλμερία με σκορ 1:0.

Πρόβλεψη

Και οι δύο ομάδες έχουν μάλλον πενιχρές δυνατότητες στην επίθεση, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο ανάπτυξης. Η πρόβλεψή μου είναι: δεν προβλέπεται μεγάλο σκορ εδώ – το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,7.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *