The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Ατλέτικο Μαδρίτης: προγνωστικά για τον αγώνα

Жирона-Атлетико-13.03

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023, 10:00 μ.μ.

Montilivi

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, όταν η Ζιρόνα θα φιλοξενεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, την πρόγνωση για τον αγώνα των προαναφερόμενων συλλόγων μπορείτε να διαβάσετε στις σελίδες του πόρου μας.

Η Ζιρόνα φαίνεται ενδιαφέρουσα

Αν και η Ζιρόνα είναι νεοφερμένη στην ισπανική ελίτ κατηγορία, η ομάδα δείχνει σίγουρη. Ο σύλλογος είναι 12ος στην Πριμέρα, η διαφορά από τη ζώνη του υποβιβασμού είναι 5 βαθμοί, σημειώνουμε ξεχωριστά την υψηλή απόδοση, 38 γκολ σε 24 συναντήσεις, μόνο η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα σκοράρουν περισσότερα. Στον τελευταίο γύρο η Ζιρόνα έχασε εκτός έδρας από τη Χετάφε 2:3, αν και έχασε μετά το πρώτο ημίχρονο με 0:3, και στη συνέχεια παρά λίγο να κάνουν καμ μπεκ. Ο Ουκρανός λεγεωνάριος και νεοφερμένος Βίκτορ Τσιγκάνκοφ ταίριαξαν απόλυτα στο παιχνίδι της ομάδας, έχει 3 ασίστ και ένα γκολ σε πέντε ματς. Με τέτοιο παιχνίδι, η Ζιρόνα πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνει στην ελίτ, τέσσερις παίκτες θα χάσουν την επερχόμενη μάχη.

Οι «στρωματάδες» έχουν εδραιωθεί στην πρώτη τετράδα

Οι «στρωματάδες» αυτή τη σεζόν σίγουρα θα μείνει χωρίς τρόπαια, η ομάδα δεν παίζει τόσο σταθερά όσο πολλοί έχουν συνηθίσει. Στο πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι τρίτη, το βασικό καθήκον είναι η παραμονή στην πρώτη τετράδα. Σε καλή κατάσταση βρίσκονται τώρα οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς δεν έχουν ηττηθεί σε οκτώ σερί συναντήσεις. Στον τελευταίο γύρο, ο σύλλογος της Μαδρίτης νίκησε εντός έδρας τη Σεβίλλη με σκορ 6:1, οι Ντεπάι και Μοράτα σκόραραν δύο φορές. Οι τραυματισμοί δεν θα επιτρέψουν σε δύο παίκτες να μπουν στον αγωνιστικό χώρο.

Προσωπικές συναντήσεις

Η μάχη του πρώτου γύρου έληξε με εντός έδρας νίκη 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άνχελ Κορέα σημείωσε διπλό στους γηπεδούχους.

Πρόβλεψη

Οι φορείς στοιχημάτων δίνουν πλεονέκτημα σε αυτή την αναμέτρηση στους φιλοξενούμενους, άλλωστε η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει πιο υψηλό στάτους. Η Ζιρόνα είναι ομάδα διάθεσης, αν το παιχνίδι πάει καλά, μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους φιλοξενούμενους από την πρωτεύουσα. Δεν περιμένουν πολλά γκολ από τον επερχόμενο αγώνα, δεν συμφωνούμε με αυτή τη σκέψη, γι’ αυτό προτείνουμε να στοιχηματίσετε στο σύνολο είναι πάνω από 2 με απόδοση 1,6. 

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *