The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζιρόνα εναντίον Αλμερία: πρόβλεψη για τον αγώνα

Жирона-Альмерия-04.10

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Δευτέρα, 4 Οκτωβρίου 2021, 10:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Ισπανία. Ζιρόνα Στάδιο Montivilli City

Την ερχόμενη Δευτέρα ανακοινώθηκε το παιχνίδι του όγδοου γύρου της ισπανικής Σεγούντα μεταξύ Ζιρόνα και Αλμερία.

Ζιρόνα

Την περασμένη σεζόν η Ζιρόνα αγωνίστηκε μέχρι εσχάτων για την πρόκριση στην ελίτ, και τώρα έπεσε στην δέκατη πέμπτη θέση με οκτώ βαθμούς και μέτρια διαφορά τερμάτων 5:6. Επιπλέον, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες από Πονφερραντίνα (1:2), Σπόρτινγκ Χιχόν (1:2) και Μάλαγα (0:2), οι Καταλανοί σημείωσαν ισοπαλία 0:0 με την Οβιέδο και νίκησαν τη Βαγιαδολίδ 1:0.

Αλμερία

Η Αλμερία νίκησε εντυπωσιακά τη Μάλαγα (2:0), την Αλκορκόν (4:0) και την Τενερίφη (3:1), εν το μεταξύ χάνοντας 1:2 από την Αμορεμπιέτα και 0:1 από την Πονφερραντίνα. Παρ’ όλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» καταλαμβάνουν μια άξια δεύτερη θέση. Έχει 15 βαθμούς στο ενεργητικό της, συμπληρωμένα από διαφορά τερμάτων 15:6.

Πρόβλεψη

Η θέση της Αλμερία στο βαθμολογικό πίνακα είναι πολύ καλύτερη, αλλά εκτός έδρας δεν είναι τόσο ισχυρή όσο εντός έδρας. Πιστεύω ότι η Ζιρόνα θα εκμεταλλευτεί αυτή την περίσταση και θα προσφέρει στον αντίπαλο αμυντικό ποδόσφαιρο. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2,5 με απόδοση 1,73.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *