The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζενίτ εναντίον Λοκομοτίβ Μόσχας: προγνωστικά για στοίχημα

Локомотив-Зенит-17.07

Σούπερ Καπ Ρωσίας

Σάββατο, 17 Ιουλίου 2021, 7:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Stadion “Kaliningrad”

Στη Ρωσία το ποδόσφαιρο επέστρεψε μια εβδομάδα νωρίτερα, όταν ξεκίνησε το FNL. Αλλά τώρα ξεκινούν επίσης τα “βαρέων βαρών”. Όπως και σε ορισμένες άλλες χώρες, το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί αγώνας του Σούπερ Καπ Ρωσίας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ Ζενίτ και Λοκομοτίβ Μόσχας. Θα μπορέσουν οι Μοσχοβίτες στο Καλίνινγκραντ να επιβάλουν αγώνα στον μεγιστάνα της Αγίας Πετρούπολης;

Η Ζενίτ παραμένει η ομάδα με τις περισσότερες δυνατότητες στη Ρωσία

Η ομάδα υπό την καθοδήγηση του Σεργκέι Σεμάκ ανέκτησε σχεδόν αδιαμφισβήτητη κυριαρχία στην εγχώρια αρένα. Φυσικά, υπάρχουν και ερωτήσεις, πρώτα απ’ όλα, η καταπληκτική ανικανότητα σε ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς, εκεί ο μεγιστάνας από την Αγία Πετρούπολη δεν μπορεί καν να κερδίσει την 3η θέση στο γκρουπ του Champions League. Κι όμως δύσκολα μπορώ να πιστέψω ότι τώρα πραγματικά σκέφτηκαν να προσκαλέσουν τον Βλαντίμιρ Πέτκοβιτς στη θέση του νεαρού Ρώσου τεχνικού. Καθώς δεν υπάρχει πλέον χρόνος, η σεζόν ξεκινά. Μέχρι στιγμής, η πρωταθλήτρια της Ρωσίας μπαίνει σε αυτήν χωρίς πλήρεις νεοεισερχόμενους, αλλά την ίδια στιγμή έχοντας χάσει τον Lunev (έφυγε στην Λεβερκούζεν) και, πιο αισθητά, τον βετεράνο Zhirkov. Προφανώς, θα υπάρξουν νεοεισερχόμενοι, αλλά μέχρι στιγμής έχουν ξεκινήσει μόνο φήμες ή ο πολύ διαπραγματεύσεις.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει δείξει ότι μπορεί να είναι επιτυχής και χωρίς το Semin

Η ομάδα ήταν στενά συνδεδεμένοι με τον Σέμιν. Και όταν τον περασμένο χρόνο τον «έδιωξαν», πολλοί φίλαθλοι το πήραν «με εχθρότητα». Επιπλέον, ο Νίκολιτς, στην ουσία, δεν προσέφερε την υποσχεμένη στροφή στο επιθετικό ποδόσφαιρο. Από την άλλη πλευρά, ο Μάρκος κράτησε το σύλλογο σε υψηλό επίπεδο. Η ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν 2020/2021 στην 3η θέση, οπότε μετά από μερικές εκκινήσεις στο Champions League, θα αναγκαστεί και πάλι να παίζει στο Europa League. Αλλά για άλλη μια φορά, το δεύτερο πιο σημαντικό ρωσικό τρόπαιο φεύγει στη Μόσχα. Υπήρξαν πολλές φήμες ότι η διεύθυνση θα έχει “γερμανική” προφορά, ότι ο Zorn και ακόμη και ο Rangnik θα μπουν στη διοίκηση. Αλλά μέχρι στιγμής, οι διαπραγματεύσεις και με τους δύο συνεχίζονται. Εν τω μεταξύ, οι μεταγραφές δεν πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα, σημειώνουμε την απώλεια του Mukhin και, πάνω απ’ όλα, τον Chorluki (έφυγαν επίσης οι Idova, Djordjevich και Kverkvelia) και η ενίσχυση της άμυνας από τους Lystsov και Nenakhov. Στο τελευταίο ξόδεψαν 2 εκατομμύρια ευρώ για την Αχμάτ!

Προηγούμενοι αγώνες

Η Λοκομοτίβ Μόσχας έχει πάρει αρκετά συχνά βαθμούς από την Ζενίτ, συμπεριλαμβανομένου του 1ου γύρου του τελευταίου πρωταθλήματος. Αλλά την άνοιξη, οι φιλοδοξίες των Μοσχοβιτών να αγωνιστούν για το Τσάμπιονς Λιγκ ξεγραφτήκαν με το σκορ 1~6 στην Αγία Πετρούπολη.

Πρόβλεψη

Η Ζενίτ είναι απίθανο να κερδίσει τόσο σίγουρα όσο στις αρχές Μαΐου. Ωστόσο, παραμένει η διαφορά στην τάξη, στοιχηματίζουμε στη νίκη της Ζενίτ με απόδοση 1,69.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *