The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζίλινα εναντίον Κοπεγχάγη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Zilina(Svk)-Copenhagen(Den)-12.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ Δεύτερος προκριματικός γύρος, Παιχνίδι 1

Αύριο, 9:15 μ.μ. Ώρα Ελλάδας

“Stadion pod Dubňom”, Ζίλινα, Σλοβακία

Ένα από τα ζευγάρια του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ θα είναι Ζίλινα –Κοπεγχάγη, Πρωταθλήτρια της Σλοβακίας θα παίξει με την Πρωταθλήτρια της Δανίας. Σε αυτό το ζευγάρι οι εταιρείες στοιχημάτων είναι στην πλευρά των μελλοντικών φιλοξενουμένων, παικτών της Κοπεγχάγης, τα «λιοντάρια» την περασμένη σεζόν έπαιξαν πολύ καλά στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ οι Σλοβάκοι δεν διαθέτουν μια τέτοια εμπειρία.

Πρωταθλήτρια της Σλοβακίας

Η Ζίλινα στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας της σεζόν 2016-17 εντός έδρας της έπαιξε 15 αγώνες, όπου σημείωσε 14 νίκες και μια ισοπαλία. Αυτά τα στατιστικά δείχνουν ότι οι μελλοντικοί γηπεδούχοι είναι η ομάδα εντός έδρας παιχνιδιού, εναντίον των γηπεδούχων αυτών δεν θα ήταν επιθυμητό να στοιχηματίσετε. Η Ζίλινα προετοιμαζόταν για τον αγώνα, παίζοντας φιλικούς αγώνες, σημείωσε μία νίκη επί Podbeskidzie Bielsko-Biała, μια ισοπαλία με Sigma και δύο ήττες από την Σλάβια και Τρέντσιν.

Πρωταθλήτρια της Δανίας

Η Κοπεγχάγη έπαιξε τρεις φιλικούς αγώνες πριν από τη συνάντηση με τη Ζίλινα: ήττα 2:3 από Πάρτιζαν, ισοπαλία 1:1 με Στουρμ και 0:0 με Κρασνοντάρ. Την περασμένη σεζόν η Κοπεγχάγη στην πρόκριση του Τσάμπιονς Λιγκ εκτός έδρας νίκησε 3:0 την Κρουσέιντερς, και με την Αστανά  αυτή η ομάδα έπαιξε ισοπαλία 1:1. Στα πλέι-οφ εναντίον του ΑΠΟΕΛ οι Δανοί χάρηκαν με την ισοπαλία με σκορ 1:1. Η Κοπεγχάγης ποντάρει στην άμυνα, αυτή η ομάδα δεν είναι πολύ παραγωγική, αλλά και η άμυνα των Δανών είναι εντάξει.

Πρόβλεψη

Στο ζευγάρι Ζίλινα – Κοπεγχάγη το καλύτερο φαίνεται στοίχημα στο under. Η Ζίλινα έχει καλή γραμμή της επίθεσης, αλλά η Κοπεγχάγη έχει πολύ καλή άμυνα. Επιπλέον, οι μελλοντικοί αντίπαλοι δεν γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, έτσι ώστε το πρώτο ματς θα είναι της γνωριμίας. Η δωρεάν με πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: under 3.0 με απόδοση 1,47.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *