The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζάλγκιρις εναντίον Σεβίλλη: πρόβλεψη για τον αγώνα

Zalgiris(Ltu)-Sevilla(Esp)-16.08

ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Λιγκ – Τρίτος προκριματικός – Φάση 2 από 2

Vilniaus LFF stadionas“, Βίλνιους

Πέμπτη, 8Αθγούστους 2018 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στους δεύτερους αγώνες του τρίτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ η Ζάλγκιρις Λιθουανίας θα φιλοξενήσει την ισπανική Σεβίλλη στην έδρα της στο Βίλνιους. Ο πρώτος αγώνας της αναμέτρησης, που πραγματοποιήθηκε πριν από μία εβδομάδα στην Ισπανία, έφερε κάπως συγκλονιστική ελάχιστη νίκη στη Σεβίλλη. Το θέμα είναι ότι αναμενόταν η ήττα, αλλά η ομάδα της Λιθουανίας κατόρθωσε να παίξει αρκετά καλά και να κρατήσει την ίντριγκα για το δεύτερο αγώνα.

Η ομάδα από τη Λιθουανία

Το Πρωτάθλημα της Λιθουανίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, οι «λευκό-πράσινοι» έπαιξαν 18 παιχνίδια στη σεζόν, είναι στη δεύτερη θέση, χάνοντας 11 βαθμούς από τον ηγέτη Σούντουβα , αλλά η Ζάλγκιρις έχει πλεονέκτημα πριν από τον ανταγωνιστή, οι μελλοντικοί γηπεδούχοι έπαιξαν δύο αγώνες λιγότερο. Από τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ η Ζάλγκιρις απέκλισε την ισλανδική Κλάσκσβικ και την Βαντούζ από το Λιχτενστάιν.

Μετά το Σούπερ Καπ

Η Σεβίλλη πέρασε πανεύκολα τον προηγούμενο γύρο του προκριματικού του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου, αποκλείοντας από την κλήρωση τον ουγγρικό σύλλογο Ουίπεστ. Το πρώτο παιχνίδι της αντιπαράθεσης έλαβε χώρα στη Σεβίλλη και έληξε με σκορ 4:0, στο δεύτερο ματς οι Ισπανοί ήταν επίσης ισχυρότεροι, νικώντας 3:1. Επίσης οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν αγώνα για το Σούπερ Καπ Ισπανίας, ο οποίος τελείωσε με ήττα των Νότιων από την Μπαρτσελόνα με σκορ 1:2. Αξίζει την προσοχή το γεγονός ότι η συνάντηση κατά των «μπλαουγκράνα» πραγματοποιήθηκε στην Ταγγέρη, όχι πολύ μακριά από τη Σεβίλλη, αλλά η πτήση είχε λάβει χώρα. Ενώ προς τη Λιθουανία από το νότο της Ισπανίας είναι πολύ μακριά, έτσι την τελευταία εβδομάδα η ενδεκάδα της Σεβίλλης θα διανύσει αρκετά μίλια.

Πρόβλεψη

Οι εταιρείες στοιχημάτων πιστεύουν ότι ο επερχόμενος αγώνας θα είναι αποτελεσματικός, αλλά στο πρώτο παιχνίδι της μονομαχίας οι ομάδες σημείωσαν μόνο ένα γκολ για δύο. Η Ζάλγκιρις ξεκουραζόταν όλη την εβδομάδα, προετοιμάζοντας για το επερχόμενο παιχνίδι, ενώ η Σεβίλλη πραγματοποίησε αρκετές πτήσεις. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση είναι: το σύνολο είναι κάτω από 4 με απόδοση 1,40.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *