The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ζάλγκιρις Βίλνιους εναντίον Φερεντσβάρος: προγνωστικά για στοίχημα

Жальгирис-Ференцварош-27.07

Champions League – Δεύτερος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021, 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Στάδιο ΛΠΟ

Η Τρίτη στο Champions League θα είναι μια μέρα με σαφή απόχρωση της Βαλτικής. Η HJK και η Malmö θα παίξουν μεταξύ τους, ενώ η Flora θα φιλοξενήσει τη Legia. Ο στόχος της Ζάλγκιρις Βίλνιους δεν θα είναι λιγότερο δύσκολος: να πολεμήσει την Φερεντσβάρος στο του Βίλνιους. Θα είναι σε θέση οι Λιθουανοί να ανταγωνιστούν με τα αστέρια της Ουγγαρίας;

Η Ζαλγκίρις είναι πιθανό να αποχαιρετήσει το Champions League

Οι «πράσινο-λευκοί» είναι δυνατοί στην εγχώρια αρένα. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη νίκη τόσο στο τελευταίο πρωτάθλημα όσο και στην τρέχουσα κλήρωση, όπου, παρά τον φορτωμένο πρόγραμμα στα ευρωπαϊκά κύπελλα και την αναβολή των αγώνων, καταφέρνουν να ηγούνται της κατάταξης. Τουλάχιστον, κατάφεραν να μην ντροπιαστούν: όχι απλώς πέρασαν την Linfield, αλλά κατάφεραν να κερδίσουν και τους δύο αγώνες: 3-1 εντός έδρας, 2-1 στη Βόρεια Ιρλανδία. Αλλά την ίδια στιγμή στο Μπέλφαστ, η Ζαλγκίρις, έχοντας προβάδισμα 2-0, κατάφερε να χάσει εξαιτίας των κόκκινων καρτών και τον Ντιάβα και τον Ουζέλα. Ίσως αυτοί οι παίκτες ήταν χρήσιμοι για ένα πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα στη Βουδαπέστη; Ωστόσο, το 0-2 μοιάζει με μια ειλικρινή καταδίκη, για να μεταφέρουν τη συνάντηση τουλάχιστον στην παράταση, θα πρέπει να κερδίσουν με 2 γκολ την Τρίτη.

Η Φερεντσβάρος  παίζει μόνο στο Champions League

Οι «Fradi» θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στο Ουγγρικό Εθνικό Πρωτάθλημα την τελευταία ημέρα του τρέχοντος ημερολογιακού μήνα. Αλλά ούτε αυτό, ούτε η αλλαγή του τεχνικού (ο Σεργκέι Ρεμπρόφ, που κατάφερε να γίνει τοπικό είδωλο στη Βουδαπέστη, έφυγε για τη Μέση Ανατολή και αντικαταστάθηκε από τον Peter Steger) δεν εμπόδισαν την επιτυχή έναρξη του Champions League. Βέβαια οι αντίπαλοι μέχρι στιγμής για τους Ούγγρους ήταν αρκετά βολικοί και άνετοι. Στην Πρίστινα σκόραραν από 3 γκολ και στους δύο αγώνες στο προηγούμενο στάδιο. Με την Ζάλγκιρις Βίλνιους οι «Fradi» ξεκίνησαν επίσης δυναμικά, ανοίγοντας το σκορ ήδη στη μέση του πρώτου ημιχρόνου και στη συνέχεια, στο 39ο λεπτό, σημείωσαν 2-0. Μετά το διάλειμμα η ομάδα επιβραδύνθηκε σαφώς, επιτρέποντας στους Λιθουανούς να ισοφαρίσουν. Κι όμως όλα έπρεπε να τελειώσουν με συντριπτική ήττα του αντιπάλου. Αλλά στο δεύτερο λεπτό της παράτασης ο Ουζούνι δεν εφάρμοσε το πέναλτι. Ίσως τελικά στο Βίλνιους θα το μετανιώσουν σοβαρά…

Προηγούμενοι αγώνες

Η νίκη 2-0 επί της Ζάλγκιρις Βίλνιους στις 20 Ιουλίου ήταν ο πρώτος αγώνας μεταξύ των πρωταθλητών της Ουγγαρίας και της Λιθουανίας. Πριν από αυτό, σε όλη τη μακρά ιστορία τους, δεν συναντήθηκαν ποτέ ούτε σε επίσημους ούτε σε φιλικούς αγώνες.

Πρόβλεψη

Το σκορ επιτρέπει στους Ούγγρους να παίζουν ήρεμα, ακόμη και ελάχιστη ήττα θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα και θα τους δώσει πρόκριση. Αλλά η Φερεντσβάρος είναι καλύτερη, οπότε πρέπει να κερδίσει ξανά. Η δωρεάν μας πρόβλεψη είναι: νίκη της Φερεντσβάρος με απόδοση 1,99.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *