The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εστορίλ εναντίον Φαμαλισάο: προγνωστικά για τον αγώνα

Эшторил-Фамаликан-15.12

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας – Φάση ομίλων – Όμιλος Η – Αγωνιστική 5/5
Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022, 10:00 μ.μ.
Αντόνιο Κοΐμπρα ντα Μότα

Το κύριο γεγονός αυτής της εβδομάδας θα είναι το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όμως, εκτός από τους κορυφαίους αγώνες μεταξύ των εθνικών ομάδων, οι σύλλογοι παίζουν και λίγο πολύ τακτικά. Ωστόσο, όχι στο κορυφαίο επίπεδο, έτσι την Πέμπτη, μάλιστα, τα κεντρικά γεγονότα εδώ θα είναι οι συναντήσεις στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η Εστορίλ θα φιλοξενήσει τη Φαμαλισάο. Το τμήμα εμπειρογνωμόνων του ιστότοπου ετοίμασε τη δική του εκδοχή του προγνωστικού για τον αγώνα της 15ης Δεκεμβρίου 2022.
Η Εστορίλ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει εδώ και πολύ καιρό
Τα «καναρίνια» είναι ένας μέτριος σύλλογος, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη, γιατί εκπροσωπεί στην ουσία τη Λισαβόνα, και εκεί, όπως και σε κάθε πρωτεύουσα, υπάρχουν αρκετά δυνατά και φιλόδοξα, δημοφιλή ποδοσφαιρικά έργα. Έτσι από τα επιτεύγματα είναι μόνο ο τελικός του κυπέλλου, που χάθηκε το 1944. Αλλά σύμφωνα με τα αποτελέσματα της προ προτελευταίας κλήρωσης κατάφεραν να επιστρέψουν στην Primeira και μάλιστα να ανέβουν στην 9η θέση εκεί στο πρωτάθλημα 2021/2022. Τώρα τα ενδιάμεσα αποτελέσματα είναι σαφώς πιο μέτρια. Υπήρχε ένα επιτυχημένο κομμάτι, αλλά από τα μέσα Οκτωβρίου δεν κερδίζουν. Συμπεριλαμβανομένου του League Cup: ισοπαλίες με Tondela και Torreense, ήττα 2-3 από την Ακαδέμικο ντε Βιζεού εντός έδρας.
Η Φαμαλισάο συνεχίζει να χάνει φιλοδοξίες και θέση
Η «Villa Nova» μπήκε στην Primeira με φανφάρες το 2019. Φαινόταν ότι αυτό θα ήταν κάτι σαν την κορυφή της Γουλβερχάμπτον στην Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά από τη στιγμή που εδώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο διάσημος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες. Αλλά φαίνεται ότι ο ενθουσιασμός των επενδυτών σταδιακά εξασθενεί. Αν στο αρχικό τουρνουά υπήρχε 6η θέση, μετά όλα έπεφταν: στην αρχή γύρισαν πίσω στη μέση του βαθμολογικού πίνακα για μερικά χρόνια, και τώρα γίνεται αγώνας για επιβίωση. Σε 13 γύρους κέρδισαν μόνο 3 νίκες και 11 βαθμούς. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν θέλουν ιδιαίτερα να ξοδέψουν δυνάμεις για το Λιγκ Καπ. Εντός έδρας με την Ακαδέμικο ντε Βιζεού έπαιξαν καλά, αλλά στη συνέχεια έχασαν από τη μέτρια Torreense. Και με τον Τοντέλα σημείωσαν ισοπαλία χωρίς τέρματα.
Προηγούμενοι αγώνες
Η Φαμαλισάο είχε 2 νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας. Όμως τον Αύγουστο η Εστορίλ κέρδισε 2-0 εντός έδρας.
Πρόβλεψη
Δεν πρέπει να περιμένετε ψυχαγωγία από αυτό το ζευγάρι, ειδικά στο Λιγκ Καπ. Στοιχηματίστε στο «under 2,5» με απόδοση 1,68.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *