The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνη εναντίον Μπαρτσελόνα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Espanyol-Barcelona-8.12

Πρωτάθλημα Ισπανίας

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ, Βαρκελώνη

Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Αυτό το Σάββατο η Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί με την Εσπανιόλ στην έδρα των «παπαγάλων», ένα άλλο καταλανικό ντέρμπι, στο οποίο οι εταιρείες στοιχημάτων είναι, φυσικά, στο πλευρό των μελλοντικών φιλοξενουμένων. Πρέπει να πούμε ότι οι αντίπαλοι πλησιάζουν τον αγώνα σε ελαφρώς διαφορετική διάθεση, στην Εσπανιόλ εμφανίστηκαν προβλήματα με τα αποτελέσματα στη La Liga, ενώ η Μπάρτσα ανέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα, έλυσε το θέμα στο Champions League, γενικά η ομάδα του Βαλβέρντε αισθάνεται εξαιρετικά.

Ήδη η έβδομη

Η Εσπανιόλ έχασε τους τρεις τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας, μετά από την ελάχιστη νίκη επί Αθλέτικ οι «μπλε-λευκοί» έχασαν από τη Σεβίλλη, τη Ζιρόνα και τη Χετάφε. Τα αποτελέσματα αυτά οδήγησαν στο γεγονός ότι οι «παπαγάλοι» έπεσαν στο τουρνουά στην έβδομη θέση με 21 βαθμούς στο ενεργητικό, η ομάδα βγήκε κιόλας και από την ζώνη των ευρωπαϊκών κυπέλλων, παρόλο που πρόσφατα βρισκόταν στη δεύτερη θέση.

Οι ηγέτες

Ενώ η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη επί της Βαγιαδολίδ και την απώλεια των βαθμών της Σεβίλλης στον αγώνα εναντίον Αλάβες, επέστρεψε την πρώτη θέση στην κατάταξη. Οι «Μπλαουγκράνα» πριν από τον 15ο γύρο έχουν στο ενεργητικό 28 βαθμούς, είναι μία μονάδα μπροστά από τη Σεβίλλη. Αλλά, δώστε προσοχή στο γεγονός ότι η Μπάρτσα στην τρέχουσα σεζόν στα εκτός έδρας παιχνίδια έχει αδύναμα αποτελέσματα, μόνο τρεις νίκες σε έξι αγώνες, η διαφορά τερμάτων αποτελεί 9:7.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ για την Μπαρτσελόνα είναι βασικός αντίπαλος, νίκη στο καταλανικό ντέρμπι είναι απαραίτητη για τους «μπλαουγκράνα» και η τρέχουσα φόρμα της Εσπανιόλ αφήνει ερωτήσεις. Σ’ αυτό το ζευγάρι μοιάζει ενδιαφέρον το σύνθετο στοίχημα στους φιλοξενούμενους. Εκτός από τη νίκη τους αξίζει να δοκιμάσετε και το σύνολο είναι κάτω από 4.5. Η δωρεάν πρόβλεψη για αυτή τη συνάντηση: νίκη της Μπαρτσελόνα + το σύνολο είναι κάτω από 4,5 με απόδοση 1,48.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *