The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Φουενλαμπράδα: πρόβλεψη για τον αγώνα

Эспаньол-Фуэнлабрада-01.04

Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2021, 6:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Την Πέμπτη θα υπάρξει ένα ιδιόμορφο διάλλειμα, οι εθνικές ομάδες μόλις θα τελειώσουν τους αγώνες τους, ενώ οι σύλλογοι δεν θα έχουν ξεκινήσει ακόμα γενικά. Αλλά η Σεγούντα Ντιβισιόν Ισπανίας δεν σταμάτησε, ένας νέος γύρος παίζεται το μεσοβδόμαδα. Θα παιχτεί μια σημαντική συνάντηση την Πέμπτη, μεταξύ Εσπανιόλ και Φουενλαμπράδα. Θα συνεχίσει να κερδίζει η διακεκριμένη ναυαρχίδα;

Η Εσπανιόλ άρχισε να κερδίζει ξανά

Οι «παπαγάλοι» έχουν αποφασίσει ήδη στην τρέχουσα σεζόν να επιστρέψουν στην Πριμέρα. Και το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν καταφέρανε να ηγούνται με σιγουριά. Αλλά το 2021 τα προβλήματα άρχισαν να συσσωρεύονται σταδιακά. Υπήρχαν κιόλας και μόνο 2 νίκες σε 8 γύρους. Αλλά την κατάλληλη στιγμή, την άνοιξη, κατάφεραν να ανεβάσουν ρυθμούς. Πρώτα, μετά από 3 ισοπαλίες στη σειρά, στις 20 Μαρτίου, ένας από τους ηγέτες κατάφερε να νικήσει την UD Logrones στην έδρα της με σκορ 4:0. Και την Παρασκευή μια άλλη σημαντική νίκη ακολούθησε: το φαβορί νίκησε την Castellón εκτός έδρας. Ακόμα και το γρήγορο γκολ από το πέναλτι δεν εμπόδισε του Ματέου, απαντήθηκε με 3 δικά του. Ο ήρωας ήταν ο Darder, ο οποίος σκόραρε «διπλό» σε αυτή τη συνάντηση.

Η Φουενλαμπράδα μπορεί να παίξει τη σεζόν αρκετά ήρεμα

Οι «Κήρυκος» παίζουν στη Σεγούντα για δεύτερη χρονιά στην ιστορία τους. Ο ντεμπιτάντ θα μπορούσε ακόμη και να φτάσει στα πλέι-οφ, αλλά κατά τη διάρκεια της αξέχαστης, σκανδαλώδους μάχης του τελευταίου γύρου, που αναβλήθηκε λόγω της εκδήλωσης του κοροναϊού, η Ντεπορτίβο, που έμεινε ήδη χωρίς πιθανότητες επιβίωσης, κατάφερε να αρπάξει τη νίκη. Όπως αναμενόταν, η ομάδα περνάει τη δεύτερη χρονιά σε αυτό το επίπεδο στην παρακμή. Αλλά ταυτόχρονα δεν υπάρχει έντονη παλινδρόμηση, κέρδιζε τους βαθμούς όλη τη σεζόν αρκετά συχνά. Ως αποτέλεσμα, τώρα, πλησιάζοντας το τελευταίο τέταρτο του ράλι, ο σύλλογος έχει ένα καλό χάντικαπ που τον χωρίζει από τα αουτσάιντερ. Επιπλέον, τώρα υπάρχουν 2 συνεχόμενες νίκες, συμπεριλαμβανομένης της απροσδόκητης συντριπτικής νίκης επί της Μαγιόρκα τη Δευτέρα. Αλλά μετά τον τελευταίο γύρο έχουν περάσει λιγότεροι από 4 αγώνες. Κατάφεραν να ανακάμψουν οι παίκτες; Η Εσπανιόλ είχε 3 μέρες παραπάνω.

Προηγούμενοι αγώνες

Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους παίχτηκε ο πρώτος αγώνας μεταξύ των συλλόγων. Ο Ραούλ Ντε Τόμας έφερε την Εσπανιόλ μπροστά στη μέση του πρώτου ημιχρόνου, αλλά στο τέλος, ο Γκάσαμα μετέτρεψε το πέναλτι και κατάφερε να αρπάξει την ισοπαλία για την Φουενλαμπράδα.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ θα αγωνιστεί για νίκη και, ως εκ τούτου, θα επιτεθεί, προσπαθώντας να σκοράρει γκολ στον αντίπαλο. Αλλά κι η Φουενλαμπράδα είναι επίσης δυνατή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα ακόμη και για τον αρχηγό της κατάταξης στην έδρα του. Στοιχηματίζουμε στο σύνολο είναι πάνω από 2,0 με απόδοση 1,74.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *