The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Εσπανιόλ Βαρκελώνης εναντίον Γουλβς: Πρόβλεψη για τον αγώνα

Espanyol-Wolverhampton-27.02b

Γιουρόπα Λιγκ – Γύρος των 32– Φάση 2 από 2

Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 7:55 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Εστάδι Κορνέλλα-Ελ Πρατ

Εάν στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πλέι οφ μόνο ανεβάζουν ρυθμούς, στο Γιουρόπα Λιγκ την επόμενη Πέμπτη οι μισοί από τους συμμετέχοντες θα αφήσουν ήδη τον αγώνα. Με μεγάλη πιθανότητα, μεταξύ αυτών θα είναι η Εσπανιόλ, η οποία δεν ήταν ανταγωνιστής στους λύκους. Αλλά τι θα δείξουν οι «παπαγάλοι» στο τέλος; Η πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα στις 27 Φεβρουαρίου 2020 δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο.

Η Εσπανιόλ Βαρκελώνης θα μπορέσει επιτέλους να επικεντρωθεί στο κύριο καθήκον της σεζόν

Οι «παπαγάλοι» μετά από μια απροσδόκητα επιτυχημένη τελευταία ποδοσφαιρική χρονιά βυθίστηκε. Αυτή η κατάσταση δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, αυτό συμβαίνει με περισσότερες νέες ομάδες σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι ο καταλανικός σύλλογος χωρίς τον Ruby, ο οποίος εγκατέλειψε τη θέση του προπονητή, άρχισε να αποτυγχάνει από την αρχή της σεζόν και συνεχίζει να βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού, παρά την αλλαγή προπονητών και τους νέους παίκτες που ήρθαν το χειμώνα. Αλλά το φθινόπωρο αυτό δεν παρεμπόδισε την πιο σίγουρη απόδοση της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Εκεί δεν ξεπέρασε μόνο ήρεμα όλους τους γύρους των προκριματικών (συμπεριλαμβανομένης της ουκρανικής Ζοριά), αλλά κέρδισε επίσης τον όμιλο με 11 τελικούς βαθμούς. Μεταξύ εκείνων που ηττήθηκαν από τους ισπανούς ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αλλά τώρα η Εσπανιόλ έχει νέο τεχνικό, τον Αβελάρδο, ο οποίος ουσιαστικά ρίχνει όλες τις δυνάμεις του στο κύριο τουρνουά από την άποψη του αγώνα για επιβίωση.

Η Γουλβερχάμπτον δεν κουράζεται ιδιαίτερα στα Ευρωπαϊκά Κύπελλα

Οι «λύκοι» έχουν καιρό να παίξουν σε διεθνή σκηνή, βέβαια, έπαιξαν και στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας μόνο την περασμένη σεζόν μετά από μια σημαντική παύση. Αλλά αυτό δεν εμποδίζει το Νούνο Εσπίριτο Σάντο να θεωρηθεί ως σοβαρός υποψήφιος για ένα νέο τερματισμό στο πάνω τρίτο μέρος της Πρέμιερ Λιγκ. Επιπλέον, τώρα υπάρχει ένας μεγάλος πειρασμός να συναγωνιστείτε για την 5η θέση, αφού εξασφαλίζει τη θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ένα τέτοιο υπόβαθρο κάποιος άλλος θα θυσίαζε το Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά αυτός, που δεν έχει συχνά συναντήσεις αυτού του επιπέδου, έθεσε de facto τη βάση στο στάδιο «Molyneux» και πέτυχε μια χαρά το στόχο και κέρδισε τη νίκη και έσωσε τις δυνάμεις για την υποδοχή της Νόριτς την Κυριακή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Προηγούμενοι αγώνες

Δεν μπορεί να ειπωθεί ότι ήταν «δρόμος μονής κατεύθυνσης» και ότι το σκορ αντανακλά πλήρως την πορεία της συνάντησης. Η Εσπανιόλ κατείχε πολύ τη μπάλα και δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εφάρμοσε. Σε αντίθεση με τους «λύκους» και ιδιαίτερα τον Diogo Zhota, ο οποίος διακρίθηκε με hat-trick.

Πρόβλεψη

Η Εσπανιόλ θα πει αντίο στο τουρνουά και δεν έχει νόημα να σπαταλάει ενέργεια για να «χτυπήσει δυνατά την πόρτα». Για τους λύκους είναι επίσης καλύτερα να κρατήσουν τις δυνάμεις των παικτών για την Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι δεν θα υπάρξει άλλη μία παραγωγική συνάντηση. Η δωρεάν μας πρόβλεψη για αυτόν τον αγώνα είναι: το σύνολο είναι κάτω από 2, με απόδοση 1,69.

 


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *