The Bet School
ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ

Ερυθρός Αστέρας εναντίον Σούντουβα: πρόβλεψη για τον αγώνα

005-FKCrvenazvezda-SūduvaMarijampolė-16.07

ΟΥΕΦΑ Τσάμπιονς Λιγκ – Πρώτος προκριματικός γύρος – Φάση 2 από 2

Στάδιο Μαρακανά του Βελιγραδίου

Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 9:45 μ.μ. (ώρα Ελλάδας)

Την Τρίτη το βράδυ, στις 16 Ιουλίου, στο Βελιγράδι θα διεξαχθεί ένας από τους πρώτους γύρους προκριματικών αγώνων του Τσάμπιονς Λιγκ, στον οποίο θα συναντηθούν τοπικός Ερυθρός Αστέρας και λιθουανική Σούντουβα. Στον πρώτο αγώνα αυτές οι ομάδες δεν πέτυχαν γκολ (λευκή ισοπαλία 0:0), αλλά ο δεύτερος αγώνας θα πρέπει σίγουρα να γίνει πιο διασκεδαστικός. Σας συμβουλεύουμε λοιπόν να διαβάσετε την πρόγνωση για το επερχόμενο αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Σούντουβα.

«Ερυθρόλευκοι» πρέπει να εργαστούν πάνω στην εφαρμογή

Αυτή τη στιγμή ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται εξαιρετικός, αλλά μόνο για τον πρώτο αγώνα της σεζόν. Απλώς σε εκείνο το αγώνα με την Σούντουβα η ενδεκάδα του Βλάνταν Μιλόεβιτς κυριαρχούσε πλήρως, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Δεν είναι το θέμα ότι δεν δημιουργούσε ευκαιρίες, απλά δεν μπορούσε να τις εφαρμόσει. Αυτό είναι το πρόβλημα όλων των ομάδων που μόλις επιστρέφουν μετά τις διακοπές. Σε κάθε περίπτωση εντός έδρας οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν πάντοτε πολύ πιο ισχυρά και αποτελεσματικά, εκεί ακριβώς και θέτουν τις ελπίδες τους οι οπαδοί…

«Αδύνατο να πηδήξεις πάνω από το κεφάλι σου»

Ταυτόχρονα, η Σούντουβα έπαιζε με το δεύτερο νούμερο, όπως αναμενόταν. Απλά, οι παίκτες του Βλαντίμιρ Τσεμπούριν είναι κατώτεροι από τους αντιπάλους, αλλά ταυτόχρονα κατάφεραν να τους συγκρατήσουν. Ναι, εδώ φαίνεται η αξία της ομάδας. Επιπλέον η Σούντουβα η ίδια δημιούργησε μερικές καλές στιγμές, και θα μπορούσε άνετα να κερδίσει κιόλας. Αλλά η λευκή ισοπαλία είναι ένα πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός έδρας η ομάδα της Λιθουανίας αισθάνεται χειρότερα και χάνει ακόμα και από τις αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Και αυτό θα πρέπει να τεντώσει το προπονητικό επιτελείο και τους οπαδούς.

Πρόβλεψη

Η Ερυθρός Αστέρας έλεγχε πλήρως τον πρώτο αγώνα, και ο δεύτερος εξίσου πρέπει να είναι δικός του. Εξάλλου, η Σερβική ομάδα είναι απλά πιο ισχυρή και εντός έδρας είναι πάντα πιο εύκολα και πιο ευχάριστα να παίξεις. Έτσι από το δεύτερο αγώνα μπορείτε να περιμένετε την πλήρη κυριαρχία των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι πρέπει να βάλουν τουλάχιστον ένα γκολ. Μετά το γκολ που θα χάσει η Σούντουβα θα «πέσει», οπότε θα εξασφαλιστεί συντριπτική της ήττα… Η δωρεάν μας πρόβλεψη για τον αγώνα είναι: νίκη του Ερυθρού Αστέρα με χάντικαπ -1,5 με απόδοση 1,61.


Τα σχόλια κάτω από κάθε άρθρο εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των χρηστών που τις δημοσιεύουν, τις οποίες δεν υιοθετεί το thebetschool.com. Όσοι δεν εκφράζονται κόσμια προκειμένου να υπάρχει ουσιαστικός διάλογος ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ απο το σύστημα σχολιασμού απο τον admin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *